Google Pixel 3: DATA de LANSARE a fost Anuntata

Google Pixel 3 are data de lansare anuntata inainte ca Google sa prezinte cele doua noi modele de telefoane asteptate de catre foarte multi fani din intreaga lume.

Google Pixel 3 DATA LANSARE

Google Pixel 3 are data de lansare anuntata astazi cu destul de mult timp inainte ca noua serie de telefoane sa fie prezentata, si mai apoi pusa in vanzare, de catre compania Google, pentru clienti din lumea intreaga. Am vazut pana acum versiunea XL a Google Pixel 3 prezentata intr-o varietate de imagini si clipuri video, iar acum aflam in premiera si cand urmeaza sa fie lansate noile modele de telefoane de catre compania Google.

Google Pixel 3 urmeaza sa fie lansat pe data de 9 octombrie in cadrul unui eveniment pe care cei de la Google intentioneaza sa il organizeze in New York, deci peste o luna ne desparte de aceasta conferinta. Informatia este oferita in mod neoficial pentru lumea intreaga, iar asta deoarece Google Pixel 3 inca nu a fost anuntat, iar cei de la Google nu au trimis vreo invitatie pentru oamenii care ar trebui sa fie prezenti la acest eveniment din SUA.

Google Pixel 3: DATA de LANSARE a fost Anuntata

Google Pixel 3 ar urma sa fie primul model de telefon pe care compania Google il va prezenta in afara orasului San Francisco, deci aceasta schimbare de atitutine ar putea avea si alte surprize in spate. Cei de la Google au refuzat sa confirme faptul ca seria Google Pixel 3 urmeaza sa fie lansata pe 9 octombrie in New York, insa informatia este cat se poate de sigura, dar cei de la Google ar trebui sa anunte totul abia undeva prin septembrie.

“Alphabet Inc.’s Google also plans to debut new Pixel phones on Oct. 9 at a media event in New York City, other people familiar with the plans said. A Google spokeswoman declined to comment.”

Google Pixel 3 va fi disponibil in doua modele, unul standard, si unul XL, primul avand exact acelasi design precum seria anterioara, in timp ce al doilea va avea un design nou, care include si un decupaj in ecran. Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL vor fi puse cu siguranta in vanzare in cursul lunii octombrie, iar preturile pentru modelele de anul acesta ar trebui sa fie usor mai mari decat cele pe care compania Google le-a perceput pentru cele din 2017.