iPhone XS si iPhone 8S sunt NOILE Telefoane Apple

iPhone XS si iPhone 8S vor fi noile modele de telefoane pe care compania Apple urmeaza sa le lanseze pe pietele globale pentru fanii din lumea intreaga.

iPhone XS iPhone 8S NOILE Telefoane Apple

iPhone XS si iPhone 8S sunt noile telefoane pe care Apple le va lansa in data de 12 septembrie, primul fiind confirmat oficial in cursul noptii trecute, impreuna cu o imagine care ne arata ambele modele. Da, Apple va renunta la denumirea Plus pentru seria iPhone XS, compania americana urmand a lansa doua modele cu ecrane care au diagonala de 5.8 inch si 6.5 inch, insa ambele urmeaza sa poarte aceeasi denumire, fara ca Plus sa faca parte din ele.

iPhone 8S este denumirea logica pentru telefonul care are ecran LCD cu diagonala de 6.1 inch, iar asta pentru ca din moment ce avem iPhone XS, nu are logica sa avem un iPhone 9 lansat de catre cei de la Apple. iPhone XS este denumirea confirmata de catre fisierele de sistem ale companiei Apple pentru iOS 12, americanii dezvaluind cu suficient timp in avans cum urmeaza sa se numeasca modelele principale, iar asa putem extrapola denumirea iPhone 8S.

iPhone XS si iPhone 8S sunt NOILE Telefoane Apple

iPhone XS iPhone 8S NOILE Telefoane Apple 1

iPhone XS si iPhone 8S sunt denumiri logice si pentru ca vorbim despre upgrade-uri fara schimbari majore de design, toate cele trei telefoane urmand a avea design-ul iPhone X la baza, cu diferente doar in dimensiuni, pentru unele. E adevarat ca pentru iPhone 8S se face un salt foarte mare in comparatie cu iPhone 8, insa design-ul nu este complet nou, ci doar imprumutat de la iPhone X, asa ca nu putem vorbi despre un upgrade substantial oferit de catre Apple.

Pe data de 12 septembrie vor fi prezentate cele trei modele ale iPhone XS si iPhone 8S, insa e de ajuns sa va uitati la iPhone X pentru a sti cum arata, o noua culoare aurie urmand a fi totusi oferita de catre Apple. Lansarea iPhone XS si iPhone 8S ar putea avea loc pe 21 septembrie, insa pentru cel de-al doilea model se zvoneste faptul ca ar urma sa aiba loc o lansare ceva mai tarziu din cauza unor probleme de productie cu ecranul LCD.