Android 9 Rezolva o PROBLEMA URIASA a Telefoanelor

Android 9 rezolva o problema uriasa a telefoanelor si tabletelor care ruleaza sistemul de operare al celor de la Google, iata ce schimbare mare s-a facut.

Android 9 Rezolva PROBLEMA Telefoane

Android 9 rezolva o problema uriasa a telefoanelor, conform celor care au avut ocazia de a testa noua versiune a sistemului de operare lansat de catre compania Google pentru terminalele mobile din lumea intreaga. Conform celor care testeaza Android 9 in momentul de fata, noua versiune a sistemului de operare rezolva problemele cu autonomia bateriei, crescand-o pentru toti cei care au instalat versiunea pe telefoanele Google Pixel 2 si nu numai.

Android 9 are implementat de catre compania Google un sistem special bazat pe inteligenta artificiala, el avand menirea de a reduce substantial consumul de energie al bateriei atunci cand terminalele nu sunt folosite. Google par sa fi gasit solutia perfecta pentru a rezolva problemele utilizatorilor cu autonomia bateriei, ceea ce Apple nu reuseste sa faca de ani si ani de zile, Android 9 putand fi chiar net superior iOS 12 in ceea ce priveste autonomia bateriei pe care o vor oferi telefoanele si tabletele.

Android 9 Rezolva o PROBLEMA URIASA a Telefoanelor

Android 9 este o exceptie de la regula privind actualizarile pentru sistemul de operare al celor de la Google, iar asta deoarece nu toata lumea a apreciat ceea ce a avut de oferit sistemul de operare al americanilor pana acum. Aceasta ar trebui totusi sa fie o regula si pentru alte companii, inclusiv Apple, care ar trebui sa se uite cu mare atentie la Android 9, si sa descopere schimbarile bune pe care le-a facut compania Google, pentru a le oferi si utilizatorilor proprii de terminale mobile.

“Pie changes all of that. Google is using its powerful and scary Artificial Intelligence to make the battery last longer. Google calls it Adaptive Battery, but I call it “hot damn, this is so much better”. If I’m in a place with a strong signal and mind what I’m doing I can get almost three days from my Pixel 2 battery and that’s with the screen on about 7 hours worth during that time.”

Android 9 este disponibil in mod oficial pentru toti producatorii de telefoane si tablete Android, insa pana acum doar utilizatorii telefoanelor Google au avut ocazia de a instala build-ul oferit oficial. Din pacate, pentru restul utilizatorilor mai exista o perioada lunga de asteptare, insa pentru cei care au iOS, asteptarea e infinita, pentru ca Apple nu se grabeste sa ofere ceva similar, din pacate, desi ar trebui sa o faca fara rezerve.