Google: SURPRIZA MAJORA Confirmata OFICIAL

Google are o surpriza majora confirmata in mod oficial astazi, compania americana incercand sa uimeasca utilizatorii cu schimbarile pe care le va aduce.

Google SURPRIZA MAJORA Confirmata

Google a certificat oficial zilele trecute doua noi modele de smartphone-uri pentru a le pune in vanzare, americanii de la FCC verificand Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL inainte ca ele sa fie puse in vanzare. Compania Google a inceput deja sa filmeze reclamele pentru lansarea Google Pixel 3 si Google Pixel 3 XL, asa ca o certificare a lor pentru vanzare pe pietele globale era urmatorul pas pe care compania americana trebuia sa il faca.

Google are certificate cele doua noi modele de smartphone-uri din seria Pixel 3 cu numele de cod A4RG013A si A4RG013C, primul fiind cel mai probabil modelul standard, in timp ce al doilea este modelul XL. Google a folosit aproximativ aceleasi nume de cod si pentru modelele care a fost lansate in cursul anului 2017 pe pietele globale, modelul standard avand litera A la final, in timp ce modelul XL avea litera C, deci asa se intampla si cu seria Pixel 3.

Google: SURPRIZA MAJORA Confirmata OFICIAL

Google SURPRIZA MAJORA Confirmata 1

Google nu a mai apelat anul acesta la cei de la HTC, sau LG, pentru fabricarea smartphone-urilor din seria Pixel 3, ci in schimb a ales compania Foxconn, care produce si teleoanele celor de la Apple. Avand in vedere ca ambele modele ale seriei Pixel 2 au avut mari probleme de fabricatie, ele fiind produse de HTC si LG, era normal ca Google sa renunte la producatori in favoarea unei companii care are experienta necesara pentru a face produse de calitate.

Google SURPRIZA MAJORA Confirmata 2

Google a trimis ambele modele ale Pixel 3 pentru certificare inca din iulie, deci planurile sale de lansa pentru data de 9 octombrie par a fi destul de sigure, ambele modele urmand a veni cu noutati interesante. Seria Pixel 3 a celor de la Google va avea chip Snapdragon 845, 4 GB si 6 GB de memorie RAM, o camera mult mai buna, ecrane de 6.3 si 6.9 inch, carcase din sticla, incarcare wireless, incarcare rapida, si alte surprize pregatite de catre americani.