Samsung GALAXY S9: Vestea GROZAVA adusa de Android 9

Samsung GALAXY S9 are parte de o veste grozava impreuna cu Android 9, compania Samsung pregatind o schimbare majora pentru clientii din lumea intreaga.

Samsung GALAXY S9 Vestea GROZAVA Android 9

Samsung GALAXY S9 este telefonul problema a companiei Samsung, deoarece vanzarile pentru el au fost atat de mici in primele luni incat pana si Samsung GALAXY Note 9 l-ar fi intrecut in ceea ce priveste precomenzile. Trecand totusi peste asta, o veste grozava ar putea veni cu Android 9, compania Samsung parand sa sugereze o schimbare majora in strategia privitoare la actualizarile pe care le ofera pentru sistemul de operare Android pentru clienti.

Samsung GALAXY S9 are deja in testare Android 9, la doar trei saptamani dupa ce versiunea initiala a fost lansata de catre cei de la Google, o dovada venind de la un test de peerformante facut de catre cineva. Acolo este vizibil faptul ca Android 9 este testat pe un produsa Samsung care inca nu are actualizarea, Samsung GALAXY S9 Plus fiind telefonul in discutie, in baza diagonalei ecranului, iar aparitia sa aduce si posibilitatea ca actualizarea sa ajunga mai repede la clienti.

Samsung GALAXY S9: Vestea GROZAVA adusa de Android 9

Samsung GALAXY S9 Vestea GROZAVA Android 9 1

Samsung GALAXY S9 beneficiaza de o tehnologie numita Treble, ea fiind implementata de Google pentru a separa elementele cheie ale Android ce cele aplicate peste ele de catre producatori, pentru interfata, si altele. Folosind tehnologia Treble, coreenii pot oferi pentru Samsung GALAXY S9 actualizarea la Android 9 mult mai rapid decat ofereau in trecut pentru alte modele de telefoane, doar multumita actualizarii elementelor principale ale sistemului de operare.

Samsung GALAXY S9 ar beneficia de un avantaj major in fata Samsung GALAXY Note 9 daca ar avea Android 9 oferit de catre cei de la Samsung, dar si in comparatie cu alte modele de telefoane Android existente pe piata. Daca Samsung GALAXY S9 va avea intr-adevar actualizarea pentru Android 9 lansata mult mai devreme decat se astepta lumea, sau nu, vom afla in saptamanile urmatoare, pe masura ce procesul de testare se va intensifica la Samsung.