Google: ANUNT DEZAMAGITOR Privind un Produs Asteptat

Google a facut un anunt dezamagitor privind un produs pe care il asteapta foarte multa lume, el fiind anuntat de zvonuri acum cateva luni, dar nu va mai ajunge pe piata.

Google ANUNT DEZAMAGITOR Produs

Google a facut ieri un anunt dezamagitor privind un produs asteptat de catre foarte multa lume, compania americana clarificand lucrurile pentru cei care aveau asteptari destul de mari pentru anul acesta. Mai exact, cei de la Google au anuntat ca nu intentioneaza sa lanseze mult asteptatul Pixel Watch, iar asta pentru ca in 2018 compania nu vrea sa mai aduca pe piata vreun smartwatch nou impreuna cu seria de telefoane Google Pixel 3, dezvaluita deja.

Google a facut acest anunt prin vocea unuia dintre directorii care lucreaza la Wear OS, sistemul de operare pentru smartwatch-uri, asa ca nu poate exista ceva mai oficial decat atat pentru utilizatorii din lumea intreaga. Google are in dezvoltare un nou model de smartwatch pentru clientii din lumea intreaga, insa compania americana nu intentioneaza sa il lanseze decat in momentul in care considera ca el va fi suficient de bine pregatit pentru a fi pus in vanzare.

Google: ANUNT DEZAMAGITOR Privind un Produs Asteptat

Google a fost in centrul unor zvonuri in primavara, care spuneau ca trei smartwatch-uri din seria Pixel ar fi in proces de dezvoltare, ele avand numele de cod Ling, Sardine, si Triton, insa dezvoltarea continua. Google vrea sa implementeze in aceste noi smartwatch-uri Bluetooth cu aptx, GPS, 4G cu VoLTE, si cam tot ceea ce poate fi oferit nou intr-un smartwatch in momentul de fata, dar noua serie de produse este departe de a putea fi oferita.

“Miles Barr, Google’s director of engineering for Wear OS, said Friday during an interview that Google has no plans to release a smartwatch this year. “To think of a one-size-fits-all watch, I don’t think we’re there yet,” Barr said. “Our focus is on our partners for now.” Following our interview, we reached out to Google and a PR representative confirmed that the company would not be releasing a watch of its own this year.”

Google nu va aduce un smartwatch pe piata in 2018, insa va lansa telefoanele din seria Google Pixel 3, asa ca utilizatorii vor avea oricum parte de noutati importante din partea americanilor in toamna. Google va lansa cel mai probabil noul model de smartwatch undeva in cursul anului viitor, insa pana atunci vom afla cu siguranta si alte informatii interesante cu privire la planurile americanilor, foarte multa lume asteptand lansarea unui smartwatch din seria Pixel.