Google a PIERDUT un PIXEL 3, Iata cine l-a GASIT

Google a pierdut un telefon Pixel 3 zilele trecute, compania americana reintrand in posesia sa, insa noile sale modele de smartphone-uri au fost dezvaluite deja.

Google PIERDUT PIXEL 3 cine GASIT

Google, sau mai bine zis un angajat, sau un partener al companiei americane, a pierdut un smartphone Google Pixel 3 zilele trecute in timp ce il testa in conditii de utilizare normala inainte de lansare. Vorbim despre un telefon Google Pixel 3 care a fost pierdut in masina unui sofer al serviciului Lyft, un serviciu de taximetrie similar UBER, iar soferul l-a returnat persoanei care testa smartphone-ul pentru cei de la Google, dar nu inainte de a ii face cateva poze.

Google, la fel ca multe alte companii care produc smartphone-uri, este obligata sa-si testeze telefoanele in lumea obisnuita inainte de lansare, asa ca multe unitati ale Google Pixel 3 au ajuns la o varietate de oameni. Am vazut in ultimele saptamani foarte multe poze cu telefoane Google Pixel 3 XL multumita unora care n-au respectat conditiile de utilizare si au dezvaluit telefoanele, iar acum tot acest model de telefon al Google a fost uitat intr-o masina Lyft.

Google a PIERDUT un PIXEL 3, Iata cine l-a GASIT

Google PIERDUT PIXEL 3 cine GASIT 1

Google a avut noroc de faptul ca acest sofer stia ce risca daca nu returneaza telefonul, el crezand initial ca dispozitivul este de fapt al sau Google Pixel 2 XL, insa in realitate era Google Pixel 3 XL. Soferul Lyft nu a fost identificat, insa o persoana apropiata lui a publicat imaginile de mai jos, in care vedem telefonul celor de la Google, dar nimic nu mai este neobisnuit, pentru ca noul model de smartphone a avut parte chiar si de un unboxing zilele trecute.

Google trece in momentul de fata printr-o situatie oarecum similara cu cea prin care a trecut compania Apple, dupa ce un iPhone 4 a fost pierdut de catre un angajat al sau intr-un bar din California in anul 2010. Diferenta sta in faptul ca atunci s-a pierdut un singur telefon iPhone 4, iar acum Google a pierdut mai multe modele de telefoane din seria Google Pixel 3, iar intreg internetul a aflat in avans ce urmeaza sa fie lansat de catre americani pe 9 octombrie.