Google Chrome a Implinit 10 ani, DOMINA Lumea

Google Chrome a implinit 10 ani din momentul lansarii, iar acum noul browser pentru navigare pe internet domina piata acestui tip de software.

Google Chrome Implinit 10 ani DOMINA Lumea

Google Chrome a implinit 10 ani de xistenta in weekend, browserul celor de la Google reusind sa schimbe complet ideea de navigare pe internet, asa cum e si normal din moment ce s-a investit foarte mult in dezvoltarea sa. Google Chrome a fost lansat in anul 2008 in forma beta doar pentru Windows, si abia 1 an mai tarziu a ajuns in Linux si macOS, insa versiunile lansate atunci a fost extrem de apreciate de catre dezvoltatorii din lumea intreaga.

Google Chrome a fost creat initial folosind componente ale Apple Webkit si Mozilla Firefox, compania Google oferind codul sursa al browserului sau pentru intreaga lume pron proiectul Chromium, astfel incat si oricine sa-l poata folosi. In baza acestei folosofii, cei de la Google au creat Google Chrome pentru a implementa cele mai noi standarde web pentru utilizatorii care vor sa navigheze pe internet rapid si in siguranta, iar pana acum au reusit sa ofere cea mai buna experienta posibila.

Google Chrome a Implinit 10 ani , DOMINA Lumea

Google Chrome Implinit 10 ani DOMINA Lumea 1

Google Chrome a fost lansat cu protectii pentru tab-uri, cu motorul Javascript V8, si foarte multe tehnologii noi, iar asa a ajuns in momentul de fata sa domine piata browserelor pentru navigare pe internet. Google Chrome are o cota de piata de 60% in segmentul browserelor web in momentul de fata, foarte mare pentru orice fel de software de acest gen, compania Google reusind sa doboare Microsoft Edge-ul celor de la Microsoft in foarte scurt timp dupa lansarea oficiala.

Google Chrome va avea chiar maine lansata o noua actualizare foarte importanta, versiunea 69 fiind pregatita de catre cei de la Google cu foarte multe noutati importante pentru utilizatori. In fruntea acestora sta un nou design material pe care cei de la Google or sa-l ofere pentru utilizatori, Google Chrome urmand a aduce si alte noi functii foarte importante, care vor imbunatati simtitor experienta de utilizare a software-ului companiei americane.

1 COMENTARIU

  1. Da va scoate statusul acela cu secure la https siteuri incepand cu versiunea de maine si un nou design si pentru iOS si pentru desktop