5 Apple Store-uri au fost Jefuite de Aceiasi Hoti, Pagubele sunt foarte MARI

O banda de hoti a reusit sa jefuiasca 5 Apple Store-uri din zona metropolitana a San Francisco pentru a crea pierderi insemnate pentru compania Apple.

5 Apple Store Jefuite Aceiasi Hoti Pagubele foarte MARI

O banda de hoti si-a cam “facut de cap” in zona metropolitana a San Francisco, ea reusind sa jefuiasca nu mai putin de 5 magazine ale companiei Apple, facand pagube foarte mari. Doar in ultimul dintre jafuri e vorba despre furtul unor produse in valoare de 50.00 de dolari, totul fiind realizat de catre hoti in numai putin de 30 de secunde, conform politiei locale.

Aceasta este a patra oara cand acest Apple Store a fost jefuit de catre hoti, iar in ciuda masurilor de securitate luate de catre cei de la Apple, se pare ca hotii tot reusesc sa faca orice vor. Apple Store-urile au devenit tinta favorita a hotilor deoarece produsele sunt scumpe, pot fi furate usor, si vandute la fel de usor, fara ca ei sa se gandeasca la faptul ca Apple le blocheaza si localizeaza foarte usor.

5 Apple Store-uri au fost Jefuite de Aceiasi Hoti, Pagubele sunt foarte MARI

Hotii care au jefuit ultimul magazin au fost asteptati de o masina care i-a transportat de la fata locului inainte ca politia sa ajunga, iar acum e greu de spus daca vor fi identificati. Politia urmareste de ceva vreme aceasta banda de hoti, insa in cele doua saptamani in care ei au actionat in zona metropolitana a San Francisco, nimeni nu a reusit sa le dea de urma.

“Burlingame police say four thieves raided the store on Burlingame Avenue at about 11:25 a.m. on Sunday. They just grab all the phones off the display phones, all the computers. They break the security cords and run out. They’re in there for less than 30 seconds. Burlingame police say the teens or young men stole about $50,000 worth of merchandise. They ran out to a getaway car, believed to be a Volvo S70. The suspects’ faces were covered by their cinched up hoodie sweatshirts.”

Apple Store-urile sunt tinta favorita a hotilor in SUA, deoarece in alte zone de pe glob nu exista la fel de multe jafuri, dar asta nu ar trebui sa fie o surpriza pentru cineva, din vreun punct de vedere. Compania Apple nu pierde mare lucru, deoarece produsele sale sunt asigurate, iar in situatia in care ele sunt revandute, americanii pot localiza persoanele care le activeaza.