Apple Store INCHIS din Cauza unei Cutii cu DROGURI

Un Apple Store din SUA a fost inchis din cauza unei cutii de droguri trimisa de catre un traficant, iata ce s-a intamplat in magazinul americanilor.

Apple Store INCHIS Cutii DROGURI

Un Apple Store din New York a fost inchis recent de catre compania americana si autoritati dupa ce o cutie cu droguri a fost livrata de catre cei de la FedEx. Vorbim despre un pachet suspicios care a fost trimis din greseala de catre un traficant catre Apple Store, pachetul trebuind sa ajunga la o alta persoana, insa adresa a fost gresita, asa ca pachetul a ajuns la magazin.

Cei de la Apple au inchis mangazinul pentru o scurta perioada de timp in care politia a fost chemata si a fost identificat continutul respectivului pachet, el avand si adresa tarficantului. Desigur ca in baza acestei adrese politia i-a facut o vizita barbatului pentru a-l aresta si a confisca alte droguri pe care acesta le ascundea prin casa, prostia costandu-l mult.

Apple Store INCHIS din Cauza unei Cutii cu DROGURI

Cutia primita de catre acel Apple Store continea o cantitate nu foarte mare de metamfetamina, un drog periculos, asa ca interventia politiei a fost foarte rapida. Totul s-a intamplat in data de 11 iulie, fara ca incidentul sa fie facut public pana acum, insa el arata cam ceea ce se intampla in magazinele Apple fara ca lumea sa stie realitatea.

“A drug dealer put a new spin on high “speed” technology when he accidentally sent a large package of crystal meth to a Manhattan Apple Store. The sender, who had screwed up an address on the package, was arrested by MTA police on July 11.”

Apple nu a comentat in vreun fel acest incident, si e foarte probabil ca el sa fie primul din istoria companiei americane, altele nefiind facute publice pana in momentul de fata. Nici politia nu a avut prea multe de zis, separat de confirmarea faptului ca drogurile au fost expediate catre Apple Store, si ca barbatul a fost arestat dupa ce i-a fost vizitata locuinta.

2 COMENTARII