Google Chrome 69 Update LANSAT cu NOU Design si MULTE NOUTATI

Google Chrome a fost lansat in versiunea 69 astazi de catre compania Google, actualizarea aducand un nou design, dar si foarte multe noutati importante pentru utilizatori.

google chrome 69 update design noutati

Google Chrome a avut lansata in aceasta seara actualizarea cu numarul 69, compania Google anuntand-o acum ceva timp, iar ea este in sfarsit disponibila pentru utilizatorii din lumea intreaga, care o vor putea instala progresiv. De departe cea mai mare noutate adusa de catre versiunea 69 a browserului Google Chrome pentru utilizatori este o modificare substantiala a interfetei de utilizator, aceasta avand integrat noul design Material pe care Google il foloseste cam peste tot.

Google Chrome are in imaginea de mai jos prezentate principalele schimbari de design pentru calculatoare si telefoane mobile, compania Google pregatindu-le utilizatorilor o experienta noua de a-i folosi browserul. Practic, intregul aspect al Google Chrome este modificat pentru a ne oferi o experienta de utilizare noua, unele butoane avand pozitii modificate, in timp ce altele au fost eliminate, atat in cazul calculatoarelor, cat si in cazul terminalelor mobile.

google chrome 69 update design noutati 1

Google Chrome are deasemenea imbunatatiri implementate pentru bara de adresa, Omnibox, care ofera acum o functionalitate ceva mai complexa pentru cautarile facute de catre utilizatori. Google Chrome va afisa unele rezultate direct in Omnibox in loc sa deschida tab-uri noi pentru utilizatori, informatii despre vreme, evenimente sportive, sau vedete, urmand a fi afiaste acolo, plus optiunea de a gasi un tab deschis deja, si de a il accesa mult mai usor.

Google Chrome 69 Update LANSAT cu NOU Design si MULTE NOUTATI

Google Chrome are deasemenea implementat si un sistem care ne permite sa generam automat parole pentru conturile pe care le facem, browserul detectand singur cand ni se cere sa introducem o parola noua pentru un cont. Mai mult decat atat, Google Chrome are un sistem imbunatatit pentru autofill, astfel ca va completa mai exact parolele, adresele, si informatiile despre cardurile de credit, toate datele fiind transferate automat intre mobil si desktop pentru utilizatori.

google chrome 69 update design noutati 2

Google Chrome vine si cu foarte multe modificari facute pentru imbunatatirea performantelor generale, sau pentru rezolvarea problemelor raportate pana in prezent de catre utilizatorii browserului. Mai mult decat atat, Google Chrome este acum mult mai sigur, si are noi tehnologii care vor permite folosirea realitatii augmentate si a celei virtuale in cadrul website-urilor care vor oferi plugin-uri speciale pentru interactiune in acest mod de pe calculatoare si telefoane.

Google Chrome are anuntate de catre compania Google si foarte multe alte schimbari pentru viitor, americanii dorind sa le ofere utilizatorilor experiente noi bazate pe inteligenta artificiala. Desigur ca acestea sunt testate in momentul de fata pentru Google Chrome, si vor ajunge cu siguranta in browserul companiei Google la un moment dat, dar deocamdata trebuie sa ne multumim cu noutatile importante pe care le avem disponibile.

1 COMENTARIU