iPhone: CAND va fi Implementat Touch ID in Ecran ?

iPhone nu are Touch ID, cititor de amprente, integrat in ecran, foarte multi utilizatori cerand aceasta functionalitate in defavoarea Face ID din actualele modele.

iPhone CAND Touch ID Ecran

iPhone inca are un viitor stralucit in fata, seria de smartphone-uri ale companiei Apple fiind in continuare foarte populara, iar multa lume se intreaba cand va ajunge Touch ID, un cititor de amprente, in ecranul telefoanelor. Integrarea Touch ID in ecranul iPhone a fost avuta in vedere de catre Apple inainte ca Face ID sa fie dezvoltat, insa lipsa unor solutii suficient de mature a fortat Apple sa ofere recunoastere faciala, si sa o vada ca viitorul securitatii biometrice.

iPhone nu va avea Touch ID in ecran pre curand, compania Apple neavand in momentul de fata planuri pentru a integra aceasta tehnologie pentru utilizatorii sai, preferand sa dezvolte in continuare Face ID pentru urmatoarele modele. Un cunoscut analist care a avut intotdeauna informatii exacte privind planurile Apple, sustine ca modelele din 2019 ale iPhone nu vor avea un cititor de amprente integrat in ecran, insa acest lucru nu se va schimba dincolo de anul viitor.

iPhone: CAND va fi Implementat Touch ID in Ecran ?

iPhone CAND Touch ID Ecran 1

Face ID a debutat in iPhone anul trecut, iar compania Apple vrea sa aduca tehnologia si in alte produse pe care le vinde, iPad Pro urmand a fi primele care vor avea tehnologia integrata, insa desigur ca vor urma si altele. Pentru ca nu pot sa ofere ceva similar, producatorii de telefoane Android integreaza cititoare de amprente in ecrane, iar asa compania Apple va avea produse diferite prin Face ID din iPhone, deci nu va renunta prea usor la tehnologie.

“All main Android brands currently treat FOD as the important function to differentiate themselves from iPhone (we expect 2H19 iPhone models will not support FOD). The reasons are as follows: (1) The user feedback on the iPhone is lower than expected. (2) The user feedback on the first FOD smartphone, Vivo’s X21 FOD version, is higher than expected, and (3) FOD is the best fingerprint recognition solution for the full-screen design which is necessary for a high-end smartphone.”

iPhone va ramane in continuare o “enclava” in ceea ce priveste securitatea biometrica prin recunoastere faciala, iar asta deoarece pana acum doar Xiaomi a reusit sa faca ceva relativ apropiat, insa nimeni altcineva. Producatorii Android au renuntat la ideea de a mai oferi securitate biometrica pentru telefoane prin recunostere faciala, asa ca iPhone nu va adopta prea curand cititoare de amprente in ecran, iar in Android recunoasterea faciala nu va fi la fel de buna.