OnePlus 6T: Noua Functie IMPORTANTA CONFIRMATA

OnePlus 6T are o noua functie foarte importanta confirmata astazi de primele imagini cu noua cutie pe care compania chinezeasca a creat-o pentru noul sau model de smartphone.

OnePlus 6T Functie IMPORTANTA CONFIRMATA

OnePlus 6T are o noua functie foarte importanta confirmata de catre primele imagini cu noua cutie care va fi folosita de catre chinezi, impreuna cu unele materiale printate care sunt incluse in ea. OnePlus 6T va fi lansat cel mai probabil anul acesta de catre compania OnePlus, iar noul model de smartphone urmeaza sa aiba un cititor de amprente integrat in ecran, materialele incluse in cutia acestuia confirmand schimbarea importanta pregatita de catre chinezi.

OnePlus 6T urmeaza sa aiba, cel mai probabil un cititor optic de amprente integrat sub ecranul sau, iar asta deoarece solutia ultrasonica nu este deocamdata finalizata, si oricum este prea scumpa pentru cei de la OnePlus. Toti producatorii chinezi folosesc cititoare de amprente optice pentru ecranele telefoanelor, asa ca OnePlus 6T nu putea sa faca diferenta, mai ales ca aceasta solutie este foarte ieftina si functioneaza destul de bine, dupa cum am mai vazut deja.

OnePlus 6T: Noua Functie IMPORTANTA CONFIRMATA

OnePlus 6T Functie IMPORTANTA CONFIRMATA 1

OnePlus 6T are deasemenea confirmat faptul ca design-ul ecranului urmeaza sa fie modificat, acel decupaj copiat de la iPhone X urmand a disparea in favoarea unuia mult mai subtil, dupa cum puteti vedea mai sus. Reducerea dimensiunii decupajului telfeoanelor este ceva ce incepe sa devina un trend, iar asta pentru ca nu toti producatorii pot sa-l elimine complet din telefoane, asa ca prefera aceasta solutie mai putin invaziva, mentinand totusi camera in panoul frontal.

OnePlus 6T urmeaza sa aiba deasemenea un pret de vanzare putin mai mare decat modelul standard, diferenta urmand a fi de doar pana in 50 de dolari, desi functionalitatea suplimentara est emult mai buna. OnePlus 6T ar putea fi lansat undeva in apropierea sfarsitului anului, daca nu chiar la inceputul anului viitor, dar sansele cele mai mari sunt ca el sa fie lansat in toamna acestui an, pentru a ajunge in magazine inaintea Craciunului.

11 COMENTARII

  1. Decupajul se micsoreaza si incet incet o sa dispara. Si au dat seama ca arata oribil si ca sunt penibili copiind cea mai stupida idee din istoria omenirii.

  2. Nu poate lumea sa tina pasul cu faceID din cauza softului si a hardware…
    Doar penibilii cred ca vor sa scape…senzorul in display, este locatie noua dar tehnologie invechita si pt saracii merge

  3. Saracii vor ceva care functioneaza in 99% dintre cazuri si nu ceva care merge doar in 50% dintre cazuri. S au bagat unde nu se pricep si asta s a vazut in Fail Id. Nu numai ca au sacrificat toata fata telefonului dar au si bagat ceva care nu functioneaza sau o face doar cand vrea muschiul lui.