Apple Watch 4: Iata cat de MARI vor fi Aplicatiile pe Noul Ecran

Apple Watch 4 are parte de noi dezvaluiri inaintea lansarii. Apple Watch 4 va avea un ecran mai mare, iar rezolutia arata ca si aplicatiile vor fi mai mari.

Apple Watch 4 MARI Aplicatiile Noul Ecran

Apple Watch 4 va fi lansat de catre compania Apple cu un nou ecran care are o diagonala cu aproximativ 15% mai mare decat cea folosita pentru modelele actuale de pe piata. Aceasta crestere a diagonalei ecranului Apple Watch 4 vine si cu o crestere a rezolutiei, de la 312×390 pixeli la 384×480 pixeli pentru modelul care avea 42mm, si urmeaza sa aiba 45mm.

Apple Watch 4 MARI Aplicatiile Noul Ecran 1

Apple Watch 4 urmeaza sa afiseze imaginile in format mai mare in comparatie cu Apple Watch 3, insa aceasta crestere a rezolutiei va veni inclusiv cu o crestere a calitatii imaginilor afisate. Conform schimbarilor descoperite pana acum, Apple Watch 4 urmeaza sa aiba 345 pixeli per inch pentru noul ecran, deci vom vedea imaginile mult mai clare decat pana in prezent.

Apple Watch 4: Iata cat de MARI vor fi Aplicatiile pe Noul Ecran

Apple Watch 4 MARI Aplicatiile Noul Ecran 2

Apple Watch 4 are prezentate in imaginile din acest articol schimbarile care vor fi vizibile pentru dimensiunile aplicatiilor care vor putea fi rulate pe el, dar in realitate diferenta va fi mai mica. Da, ecranul mai mare va afisa totul mai mare, dar nu chiar atat de mare precum se vede in imagini, cresterea in rezolutie fiind mai mare, procentual, decat cresterea in diagonala.

Apple Watch 4 MARI Aplicatiile Noul Ecran 3

Apple Watch 4 este unul dintre produsele care va veni cu schimbari importante in comparatie cu seria anterioara, modificarile pentru ecran aratand cat de interesata Apple sa-si faca produsul popular. Apple Watch 4 va fi prezentat de catre compania Apple in data de 12 septembrie impreuna cu iPhone XS si iPhone XS Max, pretul urmand a fi acelasi precum in cazul Apple Watch 3.