iPhone XS Max: Aceasta e Denumirea iPhone XS Plus

iPhone XS Max e denumirea aleasa pentru telefonul cunoscit ca iPhone XS Plus. iPhone XS Max este un smartphone care are ecran cu diagonala de 6.5 inch, si multe noutati.

iPhone XS Max Denumirea iPhone XS Plus

iPhone XS Max urmeaza sa fie denumirea telefonului cu ecran de 6.5 inch pe care compania Apple il va prezenta peste o saptamana pentru lumea intreaga, dispozitivul fiind cunoscut pana acum cu denumirea iPhone XS Plus. iPhone XS Max este un nume foarte ciudat pentru cei de la Apple, cuvantul Plus potrivindu-se mult mai bine cu linia de produse pe care au avut-o pana acum, insa echipa de marketing stie mai bine ce poate fi folosit.

iPhone XS Max este denumirea prezentata de cel putin doua publicatii americane ca fiind sigura pentru noul model al iPhone care are ecran cu diagonala de 6.5 inch, deci pare a fi destul de sigura in acest moment. Desi sursa informatiilor nu este oferita, daca e sa fiu sincer, cred ca ea vine fie direct de la Apple, fie de la parteneri care au primit informatiile pentru lansare, asa ca iPhone XS Max ar trebui sa fie numele cu care sa va obisnuiti in acest moment.

iPhone XS Max: Aceasta e Denumirea iPhone XS Plus

iPhone XS Max este o denumire care va genera cu siguranta foarte multe discutii in lumea intreaga, si raman la ideea ca este neobisnuita pentru un smartphone, chiar daca vorbim despre un ecran foarte mare pentru cei de la Apple. Totusi, iPhone XS si iPhone XS Max urmeaza sa fie linia de telefoane mobile pe care compania Apple le va lansa in acest an, primul are ecran cu diagonala de 5.8 inch, iar al doilea va avea ecran cu diagonala de 6.5 inch.

iPhone XS Max va avea si un chip A12 cu un nou procesor performant, 4 GB de memorie RAM, o camera duala, o baterie de peste 3000 mAh, dar si suport dual-SIM in unele dintre tarile in care urmeaza sa fie vandut. iPhone XS Max ar trebui sa fie deasemenea la fel de scump precum iPhone X, cand va fi lansat, deci s-ar putea sa fie cel mai cumparat model dintre cele doua pe care Apple le va prezenta pe 12 septembrie, si va astept aici sa discutam despre toate noutatile.

Voi ce parere aveti despre denumirea iPhone XS Max ?

Articolul precedentAcesta e Vicepresedintele Apple care ADOARME in Sedinte
Articolul următorApple va ATACA Netflix cu un Serviciu VOD PUTERNIC
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.