Google Chrome: ALERTA MAJORA pentru TOTI Utilizatorii

Google Chrome are parte de o alerta foarte importanta pentru utilizatorii din lumea intreaga, iata ce trebuie sa stii chiar acum pentru a te proteja.

Google Chrome ALERITA probleme 69

Google Chrome are parte de o alerta importanta pentru toti utilizatorii care folosesc browserul pentru navigare pe internet de pe calculatoare, cateva probleme foarte serioase fiind descoperite pentru el. Mai exact, zilele trecute versiunea 69 a Google Chrome a fost lansata de catre cei de la Google, cu foarte multe noutati, insa din pacate se pare ca printre ele exista si cateva probleme care au inceput sa le dea batai de cap utilizatorilor din lumea intreaga.

Google Chrome are in primul rand raportate probleme cu lag la incarcarea paginilor, inchiderea sau deschiderea tab-urilor, sau chiar incapacitatea de a reda in mod corect interfata anumitor website-uri. Problemele sunt raportate atat pentru versiunile mobile ale Google Chrome, cat si pentru versiunea desktop, deci toata lumea pare sa fi afectata de aceste probleme, iar, din pacate, o rezolvare simpla pentru ele nu exista deocamdata, ci trebuie sa fie oferita de la Google.

Google Chrome: ALERTA MAJORA pentru TOTI Utilizatorii

Google Chrome are deasemenea cu afisarea unor website-uri cu luminozitate extrem de scazuta, desi monitoarele calculatoarelor au luminozitatea setata la valoarea maxima, ceva ce pana acum nu a existat. Google Chrome are deasemenea probleme cu inchiderea subita, lucru pe care l-am intalnit si eu zilele trecute, separat browserul descarcand fisiere .swf in loc sa le redea, impiedicand blocarea notificarilor, refuzand sa sincronizeze date, sau blocandu-se in mod neasteptat.

“Many websites are grayed out/dimmed out. I’m using a PC and my monitor is at 100 brightness. I have turned off night mode and any other programs that may turn down the brightness. This is only an issue in websites just a blank new tab and the chrome settings are the proper brightness. First of all I can’t even change tabs or swipe to close them, second my keyboard typing don’t show up on the search bar. The new white look also is ugly and slows down my app.”

Google Chrome are deasemenea probleme cu salvarea parolelor utilizatorilor, afisarea corecta a limbilor website-urilor, sau a traducerilor facute de catre utilizatori, plus multe alte probleme de acest gen. Google Chrome are toate aceste probleme pentru ca e imposibil sa lansezi actualizari care sa functioneze perfect pentru toata lumea, insa va trebui sa asteptam lansarea unei noi actualizari principale de la Google pentru ca lucrurile sa revina la normal, insa deocamdata nu se stie cam cat ar trebui sa dureze.