Google Chrome: ATENTIE, Functia foarte IMPORTANTA de azi

Google Chrome a fost actualizat astazi cu foarte multe noutati. Google Chrome are o noua functie foarte importanta de care trebuie sa stii, iata ce face.

Google Chrome Functia IMPORTANTA azi

Google Chrome a fost actualizat astazi de catre compania Google cu o gama foarte variata de noutati pentru utilizatorii din lumea intreaga, americanii incercand sa ne ofere o experienta de utilizare cat mai buna pentru browser. Printre noutatile importante care au fost implementate se numara si un Password Manager imbunatatit pe care Google Chrome il are, acesta ajutandu-ne sa ne securizam mult mai eficient conturile de pe website-urile pe care le folsim zilnic.

Google Chrome a fost modificat de catre compania Google astfel incat atunci cand cream un cont nou pentru un website, browserul sa sugereze folosirea unei parole foarte complexe, si mult mai sigure decat cele obisnuite. Conform celor de la Google, browserul Google Chrome va detecta in mod automat de fiecare data cand facem un cont nou intr-un website si ne va recomand sa folosim o parola complexa, diferita fata de cele folosite pentru alte conturi.

Google Chrome: ATENTIE, Functia foarte IMPORTANTA de azi

Google Chrome Functia IMPORTANTA azi 1

Google Chrome va stoca toate parolele noastre in acest Password Manager mult imbunatatit, si va transfera informatiile intre diverse platforme, astfel incat sa le avem si pe telefoane, sau tablete. Ideea din spatele acestui sistem complex al Google Chrome este de a le oferi utilizatorilor posibilitatea de a avea mai multa siguranta atunci cand isi creeaza conturi un diverse website-uri, si de a avea toate datele de logare oriunde, indiferent ce folosesc.

“We’ve also significantly improved the way Chrome handles passwords. Staying secure on the web means using strong and unique passwords for every different site. When it’s time to create a new password, Chrome will now generate one for you (so you’re not using your puppy’s name for all of your passwords anymore). Chrome will save it, and next time you sign in, it’ll be there, on both your laptop and phone.”

Google Chrome a avut pana acum un sistem rudimentar de administrare a parolelor pentru conturile noastre, astfel ca tot ce introduceam in website-uri era salvat, si nimic mai mult, dar lucrurile s-au schimbat. Cred ca Google Chrome va ajuta mai multi oameni sa aiba mai multa siguranta pentru conturile pe care le au in diverse website-uri, dar este necesar si ca lumea sa isi dea interesul pentru a beneficia de toate aceste schimbari.