Viber: Functia GROZAVA pentru iPhone si Android

Viber a lansat astazi o functie grozava pentru iPhone si Android, aplicatiile platformei oferind ceva ce utilizatorii asteptau de multa vreme in ele.

Viber traduceri iPhone Android

Viber are astazi parte de un update extrem de interesant care aduce pentru utilizatori o functionalitate pe care foarte multi o vor aprecia cu siguranta pe iPhone si Android. Mai exact, aplicatia Viber are implementata o functie care permite traducerea in timp real a mesajelor pe care utilizatorii le primesc de la interlocutori atunci cand poarta conversatii.

Viber prezinta in clipul video de mai jos noua functie pe care o ofera pentru utilizatori, ea fiind activata prin selectarea ferestrei de chat si a unei optiuni Translate, care e disponibila. Dupa accesarea acelei optiuni, aplicatia Viber va traduce automat mesajele primite in interfata de chat, astfel ca vom sti exact ce spune persoana cu care vorbim in acel moment.

Viber: Functia GROZAVA pentru iPhone si Android

Viber a implementat aceasta functionalitate folosindu-se de sistemul Google Translate, astfel ca vorbim despre suport pentru toate limbile pe care le suporta si platforma Google. Viber le ofera practic utilizatorilor din lumea intreaga acces la unul dintre cele mai bune si mai folosite sisteme de traduceri de pe intregul glob, deci experienta ar trebui sa fie foarte buna.

Viber este folosita de sute de milioane de utilizatori din lumea intreaga in momentul de fata, iar utilizatorii iPhone si Android se pot bucura in acest moment de aceasta functie. Pentru a o folosi aceasta functie a Viber este necesar doar sa instalati cea mai recenta actualizare disponibila pentru iPhone si Android.