Viber Update aduce Interfata NOUA si Schimbari MARI

Viber update aduce o interfata noua si schimbari mari pentru iPhone si Android, compania oferindu-le utilizatorilor multe noutati de care sa se bucure.

Viber Update Interfata NOUA Schimbari MAJORE

Viber a anuntat noaptea trecuta o actualizare importanta pentru aplicatia dedicata telefoanelor iPhone si Android, compania creand si un clip video pentru a le prezenta, iar mai jos il puteti vedea. Vorbim despre o actualizare substantiala care aduce in primul rand o interfata actualizata pe iPhone si Android, cei de la Viber oferind intr-un final o schimbare din acest punct de vedere.

Viber sustine ca noua interfata simplifica intr-o foarte mare masura comunicarea intre utilizatori, acestia avand acces mai facil la chat-uri pe iPhone si Android incepand de azi. Viber a modificat si sistemul care raporteaza daca utilizatorii sunt online, sau nu, plus cel care ne spune daca un mesaj a fost primit si citit, astfel ca vom si mai exact cand cineva a vazut mesajele.

Viber Update aduce Interfata NOUA si Schimbari MARI

Viber a imbunatatit deasemenea trimiterea de mesaje catre utilizatori, acestea ajungand de 2 ori mai repede decat in trecut, dar probabil putini vor resimti aceasta schimbare. Mai jos puteti vedea si noile iconite pentru confirmarea mesajelor citite, cei de la Viber imprumutand de la restul serviciilor de mesagerie formatul in care acestea sunt afisate pentru oameni.

  • “Faster messages than ever before: Messages can now be delivered twice as fast as before so your chats will flow more naturally and move along more quickly and eliminate the panic of an unanswered text.
  • Quicker message status icons: New icons for message delivery statuses reflect our new faster sending time. Now you can see more quickly whether your recipient has read your message. ✓ means your message is sent, ✓✓ means your message has been delivered to your recipient’s phone and ✓✓ means your recipient has seen your message.
  • Bigger & brighter chat bubbles: To give more focus and attention on the chat content, Viber presents a brighter chat color scheme and bigger chat bubbles, to show more content in the screen and making it easy for users to see more at one glance.
  • A sharper GIF, photo and video experience: A picture’s worth a thousand words, and who doesn’t love sharing photos with friends and family in chats. Now, when you receive photos or videos, you will see them in bigger, higher quality thumbnails in your chat screen.”

Viber are deasemenea afisate mesajele in “bule” mai mar decat pana acum, pentru a fi mai usor de citit de catre oameni, iar calitatea si dimensiunea pozelor, sau a clipurilor video a fost imbunatatita. Viber ofera aceasta actualizare chiar de acum pentru toti utilizatorii care folosesc platforma de pe iPhone, si Android, asa ca ar fi bine sa o actualizati cat mai repede.