Apple Watch 4 vine cu o Functie in PREMIERA

Apple Watch 4 va avea implementate de catre compania Apple o varietate de noutati importante, si o functie surpriza in premiera pentru piata smartwatch.

apple watch 4 electrocardiograma

Apple Watch 4 urmeaza sa fie lansat de catre compania Apple in cursul zilei de 12 septembrie, impreuna cu iPhone XR si seria iPhone XS, si va aduce multe noutati. Prima dintre schimbari va fi pentru ecrane, care vor fi cu 15% mai mari pentru ambele modele ale Apple Watch 4, compania Apple urmand a creste inclusiv rezolutia smartwatch-ului, cel mai probabil si bateria.

Apple Watch 4 va avea in premiera pentru smartwatch-uri si senzori capabili sa faca electrocardiograme pentru utilizatori, ceva ce Apple dezvolta de foarte mult timp. Pentru lansare au mai fost anuntate smartwatch-uri cu o asemenea functionalitate, dar din cate stiu eu, niciun model de acest gen nu a fost lansat pana acum, deci Apple Watch 4 ar urma sa fei primul.

Apple Watch 4 vine cu o Functie in PREMIERA

Apple Watch 4 ar urma deasemenea sa aiba si o carcasa din ceramica in locul celei din aluminiu, asa cum ofera Apple la seria 3 cu 4G, unii spunand ca Apple va vinde doar modele 4G. Separat de acestea, Apple Watch 4 va avea margini foarte subtiri pentru ecrane pentru a afisa mai multe informatii, compania Apple putand avea si alte surprize pregatite.

“Apple Watch with slimmer bezels will support electrocardiography, or ECG, and use ceramic backs on all models — aluminum without LTE currently uses composite glass.”

Apple Watch 4 urmeaza sa vina si cu un nou procesor mai performant, poate chiar cu mai multa memorie RAM, bateria putand creste cu cativa zeci de mAh in comparatie cu modelul anterior. Nu se stie daca Apple Watch 4 va fi mai scump decat modelele anterioare din cauza acestor schimbari, insa pe 12 septembrie vom afla toate noutatile smartwatch-ului.