Comparatia Ecraneler iPhone 8, iPhone X si iPhone XS Max

iPhone 8, iPhone XR si iPhone XS Max au ecranele comparate impreuna cu multe alte modele pentru a ni se arata diferentele majore care vor fi oferite de Apple.

iphone xr ecran iphone 8 iphone xs

iPhone 8, iPhone X si iPhone XS Max au ecranele comparate astazi impreuna cu cele ale vechilor modele de telefoane iPhone pentru a ni se arata ce diferente vor exista intre produsele care sunt oferite. In imagina de mai jos puteti vedea de la ce a pornit compania Apple cand vindea telefoane iPhone care aveau ecrane cu diagonala de 3.5 inch, si la ce ajunge cu iPhone XR, sau iPhone XS Max, diagonala urmand a ajunge la 6.5 inch pentru cel din urma.

iPhone XS Max va „trona” deasupra tuturor celorlalte modele ale iphone, compania Apple urmand a oferi un ecran ce are o diagonala cu 1 inch mai mare decat cea a iPhone 8 Plus, dar si o rezolutie mult mai mare. iPhone X a trecut anul anterior pragul de 5.5 inch pentru un ecran, iar iPhone XR va completa diferenta dintre iPhone XS si iPhone XS Max, astfel ca utilizatorii vor avea parte de mai multe optiuni pentru achizitie incepand din aceasta toamna.

Comparatia Ecraneler iPhone 8, iPhone X si iPhone XS Max

iPhone 8 iPhone XS Max ecrane

iPhone XS, iPhone XR si iPhone XS Max vor aduce un nou soc pentru fanii iPhone din lumea intreaga, iar asta la doar un an dupa ce Apple a uimit cu o noua crestere a ecranului telefoanelor pe care le vinde. Acum face o noua schimbare radicala pentru a fi in ton cu trend-urile din piata smartphone, telefoanele cu ecrane mari fiind extrem de cautate, astfel ca iPhone XS Max va fi, probabil, mai popular decat iPhone XS, mai ales ca va avea acelasi pret ca iPhone X.

iPhone XR si iPhone XS Max vor avea deasemenea rezolutii mai mari decat iPhone XS, si oricare dintre celelalte modele ale carei serii o continua, iar asta multumita ecranelor cu diagonala mai mare. iPhone XR, iPhone XS, si iPhone XS Max vor fi lansate in data de 12 septembrie de catre compania Apple pentru clientii din lumea intreaga, impreuna cu toate noutatile, si va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre schibmarile importante pregatite.

Articolul precedentApple Watch 4 vine cu o Functie in PREMIERA
Articolul următorFunctia OnePlus 6T ce aduce o Schimbare MAJORA
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.