Experti: Samsung GALAXY S9 e DEPASIT de GALAXY Note 9

Samsung GALAXY S9 este depasit de catre GALAXY Note 9 dintr-un punct foarte important de vedere, compania coreeana reusind sa diferentieze cele doua modele de telefoane.

Samsung GALAXY S9 camera note 9

Samsung GALAXY S9 este depasit de catre Samsung GALAXY Note 9 in ceea ce priveste calitatea camerei pe care o ofera pentru utilizatori, expertii in fotografie de la DxOMark punand al doilea model peste primul. Samsung GALAXY S9, in versiunea Plus, este listat de catre expertii de la DxOMark in testele pentru camera cu 99 de puncte, in timp ce Samsung GALAXY Note 9 este listat cu 103 puncte, diferenta intre modele fiind data de software, deoarece camerele sunt identice.

Samsung GALAXY S9 are o camera standard, in timp ce modelul Plus are o camera duala, ambele fiind intrecute de catre Samsung GALAXY Note 9 pentru ca Samsung a reusit sa gaseasca un echilibru mai bun pentru software-ul sau. Vorbim aici despre o imbunatatire a sistemului de inteligenta artificala care este folosit pentru camera telefoanelor Samsung GALAXY Note 9 in comparatie cu ceea ce este folosit pentru Samsung GALAXY S9 si modelul Plus.

Experti: Samsung GALAXY S9 e DEPASIT de GALAXY Note 9

Samsung GALAXY S9 camera note 9 1

Samsung GALAXY S9 e depasit de catre Experti: Samsung GALAXY Note 9 la doar 5 luni din momentul in care a fost lansat pe piata, iar asta probabil ii va lasa cu un gust amar pe unii dintre utilizatori, Desigur ca aceasta diferenta intre punctajele camerelor Samsung GALAXY S9 si Samsung GALAXY Note 9 nu va fi resimtita in realitate de catre vreun utilizator, dar faptul ca ea exista ar putea fi suparator pentru unii dintre cei care au cumparat modelele noi din primavara.

Samsung GALAXY S9 este intrecut de catre Samsung GALAXY Note 9 in ceea ce priveste capacitatea de a inregistra poze, pentru clipuri video scorul fiind similar, ambele avand mai putin de 100 de puncte inregistrate. Realitatea este ca putina lume ar trebui sa fie surprinsa de faptul ca Samsung GALAXY S9 este depasit de catre Samsung GALAXY Note 9 in ceea ce priveste calitatea camerei, dar interesant este ca totul e facut doar din software.