Functia iPhone XS Plus CONFIRMATA de un Operator

iPhone XS Plus are o functie foarte importanta confirmata de catre un operator de telefonie mobila partener al Apple inaintea lansarii din 12 septembrie.

iphone xs dual-sim operator

iPhone XS Plus are una dintre noile functii importante confirmata de catre un operator de telefonie mobile in cursul zilei de ieri printr-un material publicitar prin care anunta aparitia noului model de smartphone. Stiam deja din diverse zvonuri ca iPhone XS Plus si iPhone XC urmeaza sa aiba suport dual-SIM integrat, iar acum este confirmat fara dubiu acest lucru pentru utilizatorii care inca mai aveau dubii cu privire la disponibilitatea functionalitatii.

iPhone XS Plus urmeaza sa fie singurul din seria iPhone XS care are suport dual-SIM, cel putin conform zvonurilor de pana acum, iar asta probabil din cauza spatiului limitat din carcasa. Cei de la Apple s-au mai plans in trecut de faptul ca sertarul SIM si chip-ul pentru cartele ocupa prea mult spatiu, asa ca e de inteles de ce un telefon ca iPhone XS Plus, care are un ecran cu diagonala de 6.5 inch, ar avea suport dual-SIM integrat de catre cei de la Apple.

Functia iPhone XS Plus CONFIRMATA de un Operator

iphone xs dual-sim operator 1

iPhone XS Plus va fi vandut de catre compania Apple cu suport dual-SIM in doar anumite tari de pe glob, in principal cele din Asia, unde asemenea modele sunt foarte populare, India urmand a avea deasemenea un model dedicat. In Europa, America de Nord, si alte regiuni, e foarte posibil ca iPhone XS Plus sa nu fie vandut de catre cei de la Apple cu suport dual-SIM din cauza interesului scazut al clientilor pentru asemenea modele de smartphone-uri.

iPhone XS Plus va fi modelul cel mai scump din oferta companiei Apple, zvonurile de pana acum sugerand faptul ca va fi disponibil pentru achizitie la preturi care incep de la 110 de euro in Europa, dar miercuri va deveni totul oficial. Pe 12 septembrie va astept pe iDevice.ro pentru a afla toate noutatile privind iPhone XS Plus, iPhone XS si iPhone XC, si pentru a discuta despre tot ceea ce urmeaza sa anunte compania Apple pentru telefoane.