QuickMobile.ro are FALIMENT Declarat pentru Firma de Distributie

QuickMobile.ro are faliment declarat pentru firma de distributie Electro Distribution, cu datorii mari si proprire pe conturi, afacerile fiind mutate pe alta firma.

quickmobile.ro faliment

QuickMobile.ro, unul dintre magazinele online cunoscute in Romania, si cel care a listat primul iPhone XS la precomanda in Romania, este legat de o stire privind falimentul firmei de distributie care a stat la baza sa. QuickMobile.ro a avut produsele distribuite de catre firma Electro Distribution pana acum, insa aceasta a intrat direct in faliment, cu proprire pe conturi, cu datorii de 34 de milioane de LEI, sau 7.3 milioane de euro, afacerile fiind mutate pe o alta firma.

QuickMobile.ro a pornit din Baia Mare cu firma Electro Distribution in anul 2004, iar in ultimii ani a incercat sa se faca remarcata prin faptul ca aducea in Romania cele mai noi gadget-uri inainte de a fi lansate oficial. Foarte multi clienti s-au plans ca au fost pacaliti sa plateasca avans pentru precomenzi si au primit cu intarziere produsele asteptate, QuickMobile.ro fiind implicata si in alte scandaluri privind neacordarea de garantii pentru produse.

QuickMobile.ro are FALIMENT Declarat pentru Firma de Distributie

QuickMobile.ro a avut in 2017 cifra de afaceri de 160 de milioane de LEI, sau cam 35 de milioane de euro, insa profitul a scazut de la 3.6 milioane de LEI in 2016 la o pierdere de 810.000 de LEI in 2017. Firma de distributie a QuickMobile.ro nu ra avea datorii catre stat, dar ar avea acele 34 de milioane de LEI datorii catre parteneri si furnizori, cel mai probabil, iar intrarea direct in faliment este un semn ca lucrurile nu sunt prea bune acolo.

QuickMobile.ro a avut recent parte si de o extindere in afara Romaniei, insa e greu de spus daca problemele au legatura cu asta, sau alte elemente care inca n-au fost facute cunoscute cuiva. Cei de la QuickMobile.ro n-au oferit pana acum informatii cu privire la aceasta decizie de a intra in faliment, insa probabil vor oferi informatii in zilele urmatoare, dar ar trebui sa fiti foarte atenti privind decizia de a cumpara de la ei in perioada urmatoare.