iPhone XS Max este ASIMETRIC si ceva MAI GREU

iPhone XS Max este prezentat ca fiind asimetric, dar si mai greu decat iPhone 8 Plus design-ul noului model de smartphone putand tine multi fani la distanta.

iphone xs max asimetric greu

iPhone XS Max are dezvaluita astazi o caracteristica pe care unii o vor considera a fi ciudata, iar asta pentru ca e prima oara cand auzim asa ceva despre un nou model de smartphone al companiei Apple. Mai exact, iPhone XS Max este prezentat ca fiind asimetric, si cel mai greu telefon mobil pe care compania Apple urmeaza sa il lanseze pentru clientii din lumea intreaga, noul model de smartphone urmand a fi lansat chiar maine.

iPhone XS Max va fi asimetric din cauza faptului ca va avea un ecran cu diagonala de 6.5 inch inghestuit in, probabil, o carcasa care este mult mai ingusta decat a fi necesar pentru un ecran atat de mare. iPhone XS Max va fi usor mai mare decat iPhone 8 Plus din cauza ecranului cu diagonala de 6.5 inch, iar daca latimea carcasei nu este marita, atunci e usor de inteles de ce unii considera faptul ca telefonul are un design asimetric, si arata ciudat.

iPhone XS Max este ASIMETRIC si ceva MAI GREU

iPhone XS Max urmeaza deasemenea sa fie si mai greu decat iPhone 8 Plus, mai exact ar avea 208 grame, in comparatie cu 202 grame, deci o diferenta de 6 grame, data mai mult ca sigur de ecran si structura din otel inoxidabil. E foarte putin probabil ca vreo persoana sa resimta cele 6 grame in plus din greutatea iPhone XS Max, iar asta pentru ca vorbim despre o crestere infima fata de un telefon care oricum era mai greu decat modelele mai mici.

iPhone XS Max urmeaza sa fie in centrul atentiei, alaturi de iPhone XR, in aceasta toamna, iar asta din cauza dimensiunilor foarte mari pentru ecran, dar si a culorilor modelului care va fi mult mai ieftin. Maine, pe 12 septembrie, va astept pe iDevice.ro pentru a discuta despre toate noutatile care urmeaza sa fie anuntate de catre compania Apple pentru iPhone XS, iPhone XR si iPhone XS Max, impreuna cu restul produselor pregatite.