Huawei: OFICIAL, PREMIERA cu Functia ce o VREAU in iPhone XS

Huawei are confirmata in mod oficial o premiera majora cu o functie pe care as vrea sa o vad cat mai curand in iPhone XS lansata de catre Apple pentru noi.

huawei telefoane port

Huawei are certificata in mod oficial astazi o premiera pentru o noua functie pe care vreau sa o vad inclusiv in iPhone XS, dar pe care din pacate un cred ca o vom vedea pana pe la iPhone 15, sau poate mai tarziu. Huawei avusese anuntate acum cateva saptamani noi incarcatoare cu fir si wireless pentru viitoarele sale modele de telefoane, acestea oferind incarcare rapida atat prin cablu, cat si fara el, dar prima solutie este cea mai uimitoare dintre toate.

Huawei are certificat un incarcator rapid care poate furniza nu mai putin de 40W pentru incarcarea rapida a telefonului, de peste 2 ori mai mult fata de ceea ce poate primi iPhone X in momentul de fata cu un incarcator USB-C. In momentul de fata seria Huawei P20 are incarcare rapida la 22.5W, mai buna decat cea a Apple, insa cu noul incarcator certificat de catre cei de la Huawei, aceasta ar trebui sa fie de aproape 2 ori mai rapida decat este in acest moment.

Huawei: OFICIAL, PREMIERA cu Functia ce o VREAU in iPhone XS

Huawei fast charge 40w

Huawei a certificat noul incarcator rapid prin cablu impreuna cu unul wireless care ofera pana la 15W pentru incarcarea mai rapida a telefoanelor prin intermediul tehnologiei Qi, aceasta fiind mult mai inceata chiar si acum. Ambele modele de incarcatoare rapide au fost certificate de catre cei de la Huawei pentru vanzare in SUA, deci este de asteptat ca ele sa ajunga in magazine cat se poate de curand, poate chiar in cursul lunii octombrie a acestui an.

Huawei va lansa seria Mate 20 in 16 octombrie, iar aceste noi incarcatoare rapide sunt cu siguranta pregatite pentru a fi puse in vanzare impreuna cu noile modele de telefoane, pentru a oferi o experienta mai buna pentru utilizatori. Acestea fiind spuse, cei de la Huawei incearca sa revolutioneze piata smartphone cu schimbari de acest gen, si sunt destul de sigur ca foarte multa lume va fi foarte multumita de aceste incarcatoare rapide.