Samsung GALAXY Note 10: ANUNTUL privind Noul Telefon

Samsung GALAXY Note 10 are astazi un nou anunt facut pentru noutatile pe care urmeaza sa le aduca pentru clienti, Samsung intentionand sa aduca schimbari utile.

Samsung GALAXY Note 10 da vinci

Samsung GALAXY Note 10 este viitorul model de smartphone dedicat segmentului business pe care compania coreeana il va lansa pentru clientii din lumea intreaga, dar cel mai probabil abia in august 2019. Chiar si asa, procesul de dezvoltare al Samsung GALAXY Note 10 a inceput deja, iar astazi aflam numele de cod pe care urmeaza sa il aiba viitorul smartphone al coreenilor, acesta fiind Da Vinci, deci e de asteptat sa fie noutati interesante.

Samsung GALAXY Note 10 are o denumire care ar sugera faptul ca in 2019 ar urma sa fie vreo aniversare a seriei, insa in realitate se implinesc doar 8 ani de cand a fost lansat primul model, asa ca nu exista vreo semnificatie. Totusi, cei de la Samsung ar putea oferi pentru Samsung GALAXY Note 10 schimbari majore, asa cum intentioneaza sa ofere pentru Samsung GALAXY S10 in primavara acestui an, deci fanii se pot astepta sa vada ceva interesant pentru el.

Samsung GALAXY Note 10: ANUNTUL privind Noul Telefon

Samsung GALAXY Note 10 este asteptat cu un cititor de amprente integrat in ecran, margini mult mai subtiri pentru partile inferioara/superioara, dar si cu o posibila camera frontala 3D, ceva ce multa lume si-ar dori sa vada. Samsung GALAXY Note 10 va avea noile chip-uri Qualcomm Snapdragon 855 si Exynos 9820, acestea urmand a aduce imbunatatiri substantiale pentru performantele procesorului, cele ale placii video, dar si pentru autonomie.

Samsung GALAXY Note 10 va fi un upgrade major, si ar putea veni inclusiv cu un S Pen mult imbunatatit, care ar putea oferi noi metode de a desena, poate si multumita unui ecran mai bun, iar de aici ar putea veni si numele de cod Da Vinci. Realitatea este ca foarte putine informatii se cunosc in momentul de fata in legatura cu Samsung GALAXY Note 10, insa sunt sigur ca vom afla o sumedenie de detalii cu privire la noul telefon pana cand va fi anuntat in mod oficial.