Samsung GALAXY Note 10: Primele Informatii OFICIALE

Samsung GALAXY Note 10 are parte astazi de dezvaluirea primelor informatii oficiale privind planurile companiei Samsung pentru noile modele de telefoane.

Samsung GALAXY Note 10 Informatii OFICIALE

Samsung GALAXY Note 10 va fi succesorul actualului Samsung GALAXY Note 9, care nici macar nu a ajuns in magazine inca, insa cei de la Samsung au oferit deja primele informatii oficiale privind telefonul. Presedintele diviziei mobile a companiei Samsung, DJ Koh, a confirmat faptul ca va exista un Samsung GALAXY Note 10, si ca nu exista in momentul de fata intentia de a combina seriile Galaxy S si Galaxy Note intr-una singura, asa cum s-a zvonit.

Samsung GALAXY Note 10 va fi lansat de catre cei de la Samsung in vara anului viitor, asa cum s-a intamplat si cu modelul de anul acesta, deci a mai trece un an pana cand un nou model va fi pus in distributie. Totusi, este foarte important de stiut faptul ca Samsung nu intentioneaza sa renunte la seria sa de telefoane, si ca Samsung GALAXY Note 10 va fi lansat anul viitor, separat de Samsung GALAXY S10, diferentele intrele cele doua modele urmand a fi totusi destul de mici.

Samsung GALAXY Note 10: Primele Informatii OFICIALE

Samsung GALAXY Note 10 ar putea totusi sa aduca o schimbare serioasa de design pentru fanii seriei, asa cum se va intampla si cu Samsung GALAXY S10, astfel ca e de asteptat ca lumea sa-l astepte cu mai mult interes. Samsung GALAXY Note 10 va veni cu viitoarele chip-uri Exynos 9820, sau Qualcomm Snapdragon 855, conectivitatea 5G nefiind 100% sigura, desi cei de la Samsung ar putea decide sa o ofere din moment ce pana atunci unele retele ar trebui sa devina active.

“Mr. Koh emphasized that it will not change the existing premium lineup system, which launches both the Galaxy S series in the first half and the Galaxy Note series in the second half.”

Samsung GALAXY Note 10 va fi lansat chiar daca vanzarile actualei serii de telefoane din seria Note nu vor fi chiar atat de bune precum se asteapta coreenii, ei anuntand totusi ca ele ar urma sa fie mai mari decat cele ale seriei Note 8. Samsung GALAXY Note 10 va fi un mode aniversar pentru compania Samsung, la fel ca Samsung GALAXY S10, asa ca asteptarile vor fi foarte mari, insa cel mai probabil vom sti din martie care sunt noutatile.

3 COMENTARII

  1. Pana acum note 9 este super tare face poze super smechere dar mai ales cum filmeaza e criminal este nr 1 ca cel mai bun telefon pana acum.Eu va sugerez samsung note 9 este un telefon reusit de pana acum