Apple a SCOS din Vanzare DOUA Modele ale iPhone

apple iphone se iphone 6s

Lansarea iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR a dus la eliminarea din oferta companiei Apple a doua modele ale iPhone care inca mai inregistrau vanzari destul de bune. Mai exact, iPhone SE si iPhone 6S au fost scoase din vanzare de catre cei din Cupertino, iar desigur ca aici nu mai este nevoie de vreo explicatie pentru decizia luata de catre ei.

iPhone SE a fost lansat acum mai bine de 2 ani de catre Apple, iar iPhone 6S de mai bine de 3 ani, asa ca era normal ca ambele sa fie scoase din vanzare de catre americani. Acum iPhone 7 este cel mai vechi model al iPhone care mai poate fi cumparat, in timp ce iPhone SE si iPhone 6S ar mai putea fi disponibile la unii parteneri, dar nu direct de la Apple.

iPhone SE a disparut, insa iPhone 7 este vandut la pretul de 449 de dolari de catre Apple, cu 100 de dolari mai scump decat modelul mai mic, insa diferenta este ca are un ecran mult mai mare. Avand in vedere ca iPhone SE a disparut din oferta celor de la Apple, e destul de clar faptul ca nu mai exista intentia de a lansa vreun iPhone SE 2 prea curand.

UPDATE: si iPhone X a disparut din oferta Apple.