iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR: PRET SI LANSAREA in Romania

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR au preturi mai mari decat ma asteptam, si vor fi lansate in date diferite, deci exista o perioada de asteptare mare intre ele.

iphone xs xs max xr pret lansar romania

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR au fost prezentate in mod oficial de catre Apple, iar acum cu siguranta sunteti interesati sa aflati cand urmeaza sa aiba loc lansarea in Romania pentru cele trei noi modele de telefoane. Ei bine, iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR au fost anuntate de catre compania Apple ca fiind pregatite pentru lansare in SUA, si alte cateva zeci de tari, in date diferite, 21 septembrie si 26 octombrie, in primul val de tari.

iPhone XS si iPhone XS Max vor fi lansate in primul val de tari pe data de 21 septembrie, insa asa cum ne-am obisnuit deja, compania Apple tine Romania in al doilea val de tari din cauza vanzarilor slabe. Acest lucru este normal, insa chiar si asa, iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR vor fi lansate in Romania in data de 28 septembrie, deci tot la o saptamana distanta fata de lansarea principala, asa cum s-a intamplat si in cursul anului trecut.

iphone xs pret lansare iphone xs max

iPhone XS si iPhone XS Max vor avea precomenzile deschise pe data de 14 septembrie in primul val de tari in care vor fi lansate, astfel ca in Romania ele ar trebui sa inceapa in data de 21 septembrie. Preturile iPhone XS si iPhone XS Max in Romania vor fi de 1150 si respectiv 1250 de euro, mai mari decat ma asteptam, iar in LEI ar fi vorba despre 5300 LEI si respectiv 5800 de LEI, la operatorii de telefonie mobila Orange si Vodafone, la eMAG preturile putand fi mai mari.

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR: PRET SI LANSAREA in Romania

iPhone XR este o cu totul alta poveste, compania Apple anuntand ca lansarea va avea loc in data de 26 octombrie in Romania, precomenzile urmand a incepe le 19 octombrie aici, dar inclusiv in unele tari europene. Asta inseamna ca Romania fost inclusa in primul val de lansari pentru iPhone XR, asa cum s-a intamplat si anul trecut cu iPhone X, compania Apple dorind sa aduca telefonul cat mai repede la clientii sai din intreaga lume.

iphone xr pret lansare romania

iPhone XR este vandut de catre cei de la Apple la preturi care incep de la 850 de euro, mai mare decat ma asteptam, iar in Romania ne putem astepta la un pret de 4000 de LEI la operatorii de telefonie mobila, mai mare la eMAG. Ca sa fiu sincer, ma asteptam ca iPhone XR sa coste doar 750 – 800 de euro in magazinele Apple din Europa, insa iata ca americanii isi “pretuiesc” diferit munca, iar cei interesati n-au altceva de facut decat sa plateasca.

iPhone XS si iPhone XS Max vor ajunge primele pe piata, in contrast cu ceea ce s-a intampla cu iPhone X anul trecut, insa cred ca majoritatea oamenilor vor astepta cu mai mare interes iPhone XR din cauza pretului mai mic. Sper ca lansarea iPhone XR sa aiba loc pe 2 noiembrie in Romania, dar daca stocurile vor fi mici, atunci e de asteptat ca Apple sa amane lansarea pentru o data ulterioara, cu comenzi livrate foarte greu de catre americani.