Huawei MATE 20/Pro au fost Certificate OFICIAL

Huawei Mate 20 si Mate 20 Pro au fost certificate oficial pentru a fi puse in vanzare de catre compania chinezeasca, iata ce noutati au fost dezvaluite despre telefoane.

Huawei MATE 20 certificat

Huawei MATE 20 si Huawei MATE 20 Pro au fost certificate oficial astazi pentru a fi puse in vanzare de catre compania Huawei pentru clientii din intreaga lume, insa certificarea vine acum din China. Cei de la Huawei sunt obligati sa-si certifice telefoanele Huawei MATE 20 si Huawei MATE 20 Pro inainte de a le pune in vanzare acolo, asa cum se intampla si in alte piete, iar toata lumea afla din timp ce urmeaza sa se intample cu seria de telefoane ale chinezilor.

Huawei MATE 20 si Huawei MATE 20 Pro nu au confirmate, din pacate, decat numele de cod, pe care le puteti vedea si in imaginile de mai jos, compania Huawei cerand ca alte detalii sa fie tinute secrete. Interesant este ca informatia privind certificarea Huawei MATE 20 si Huawei MATE 20 Pro a fost facuta publica astazi, imediat dupa lansarea iPhone XS, pe care cei de la Huawei au si ironizat-o in stilul caracteristic al unei companii disperate dupa atentie.

Huawei MATE 20/Pro au fost Certificate OFICIAL

Huawei MATE 20 certificat 1

Huawei MATE 20 este o serie de telefoane in care vor exista discrepante mari intre modele, iar asta pentru ca Huawei nu va include toate functiile importante in fiecare versiune de smartphone. Huawei MATE 20 Pro este singurul care va avea camera tripla, cititor de amprente integrat in ecran, sau camera frontala 3D, Huawei MATE 20 ramanand fara aceste noutati, dar va avea un pret de vanzare mult mai mic, ceea ce este si normal, in cele din urma.

Huawei MATE 20 certificat 2

Huawei MATE 20 urmeaza sa aiba si o versiune Porsche Design, compania Huawei intentionand sa ofere spre achizitie inclusiv modele care sunt foarte scumpe si ofera… nimic care sa justifice un pret de 1700 de dolari, cat costa vechile versiuni. Seria Huawei MATE 20 urmeaza sa fie lansata de catre compania Huawei in data de 16 octombrie, cu doar 10 zile inainte ca iPhone XR sa fie lansat si sa faca uitate noile modele de telefoane ale chinezilor.