Huawei MATE 20 Pro: EXCLUSIV, IMAGINE cu Noul Design

Huawei MATE 20 Pro apare astazi intr-o noua imagine care dezvaluie noul design pe care mai nimeni nu credea ca il va vedea vreodata pentru acest telefon.

Huawei MATE 20 Pro imagine

Huawei MATE 20 Pro apare astazi intr-o noua imagine cu doar cateva ore inainte de lansarea iPhone XS, ea confirmand faptul ca telefonul reprezinta o combinare a design-urilor iPhone X si Samsung GALAXY S9. Puteti vedea foarte usor ca Huawei MATE 20 Pro are un decupaj la fel de mare precum cel din iPhone XS, sar si ceea ce pare a fi un ecran curbat spre marginile exterioare ale carcasei, precum exista in Samsung GALAXY S9 in momentul de fata.

Huawei MATE 20 Pro pare sa aiba integrata de catre compania chinezeasca o camera frontala 3D, poate chiar identica cu cea din iPhone XS, acest lucru urmand a fi confirmat abia dupa prezentarea telefonului. Totusi, este de asteptat ca Huawei MATE 20 Pro sa vina cu un sistem care copiaza Face ID, chinezii de la Huawei incercand sa de un an sa copieze tehnologia celor de la Apple, si par sa fi ajuns intr-un punct in care au reusit sa realizeze ceva.

Huawei MATE 20 Pro: EXCLUSIV, IMAGINE cu Noul Design

Huawei MATE 20 Pro imagine 1

Huawei MATE 20 Pro urmeaza sa aiba si o un senzor de imagine de 24 megapixeli pentru camera frontala, separat de senzorii care vor permite analizarea 3D a fetei pentru a facilita deblocarea telefonului. Din imagine e totusi clar faptul ca Huawei MATE 20 Pro nu va avea acel ecran cu diagonala de 6.9 inch despre care am tot auzit, ci unul cu o diagonala mult mai moderata, dar asta nu e in mod neaparat un lucru rau pentru utilizatori.

Huawei MATE 20 Pro urmeaza sa fie lansat cu o camera principala tripla, fiind singurul model din serie care va avea o asemenea componenta, implementarea fiind 100% sigura, avand in vedere ca alte modele anterioare o au. Huawei MATE 20 Pro va fi lansat de catre compania Huawei in data de 16 octombrie, insa nu se stie deocamdata la ce pret, si cat ar urma sa dureze pana cand vor incepe vanzarile efective pentru noul model de telefon.