Lansarea iPhone XS si vestea PROASTA despre dual-SIM

iphone xs lansare dual-sim

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR sunt primele modele de telefoane iPhone care au suport dual-SIM integrat de catre compania Apple prin doua metode distincte. Mai exact, prima metoda implica folosirea eSIM si a unui SIM standard, a doua folosirea a doua SIM-uri in telefon, cea din urma fiind oferita doar in China, unde ar si trebui sa fie oferita la lansare.

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR nu vor avea suport dual-SIM prin eSIM de la lansare in restul tarilor unde vor fi vandute deoarece operatorii de telefonie mobila nu au inca suport. Apple a mentionat faptul ca va oferi dual-SIM peste tot in lume, in afara Chinei, pentru iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR prin SIM si eSIM doar acolo unde va avea suportul operatorilor de telefonie mobila.

Lansarea iPhone XS si vestea PROASTA despre dual-SIM

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR vor avea suport dual-SIM integrat abia undeva spre sfarsitul anului, printr-o actualizare lansata pentru iOS 12 de catre compania Apple. Chiar si dupa activarea suportului dual-SIM, acesta va functiona pe iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR doar cu operatorii care au incheiate parteneriate cu Apple, nu si cu restul.

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR nu vor avea suport dual-SIM in Romania decat prin Vodafone, la inceput, acesta fiind singurul grup telecom listat de catre Apple in coferinta. Chiar si asa, nu se stie daca suportul va exista in Romania, sau doar in alte tari, si nici cand Orange, sau Telekom l-ar putea oferi, Digi Mobil nefiind operator certificat de Apple, asa ca nici sa nu va ganditi la suport.