iPhone XS si iPhone XR: TOATE NOUTATILE in 108 Secunde

iphone xs noutati iphone xr

iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR au fost anuntate oficial noaptea trecuta de catre compania Apple, iar americanii s-au gandit ca ar fi util ca in 108 secunde sa prezinte si toate noutatile. In clipul video de mai jos aveti listate toate schimbarile pregatite de catre Apple pentru iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR si Apple Watch 4 pentru a afla rapid ce ati ratat.

De obicei, clipurile video de acest gen erau realizate de catre presa, insa iata ca Apple a inteles cat de important este sa ofere ea informatii despre noile produse prezentate. In aceasta idee, puteti afla in doar 108 secunde tot ceea ce trebuie sa stiti despre iPhone XS, iPhone XR si Apple Watch 4 pentru a sti daca merita sa ramana in atentia voastra, sau nu.

Articolul precedentLansarea iPhone XS si vestea PROASTA despre dual-SIM
Articolul următoriPhone XS: PRIMUL Clip Video facut cu Noul Telefon
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.