10 Motive pentru care sa NU Cumperi iPhone XS

iPhone XS si iPhone XS Max au prezentate 10 motive pentru care nu trebuie cumparate de catre fanii companiei Apple, iata ce te-ar putea convinge sa le eviti.

iphone xs motive cumperi

iPhone XS si iPhone XS Max au fost lansate ca fiind cele mai scumpe modele de telefoane ale companiei Apple, nu neaparat primul, dar cu siguranta al doilea, atat ca si pret de pornire, cat si in ceea ce priveste pretul versiunii cu 512 GB spatiu de stocare. Foarte multa lume nu e chiar atat de multumita de tactica aleasa de catre Apple, adica vanzarea iPhone XS si iPhone XS Max la preturi foarte mari, si vanzarea iPhone XR la un pret mai rezonabil.

iPhone XS si iPhone XS Max sunt in 2018 in postura seriei iPhone 8, care nu a fost recomandata la cumparare in favoarea iPhone X, insa acum iPhone XR va fi telefonul recomandat de catre foarte multi. Acest lucru este destul de logic, deoarece iPhone XR costa cu 300 de euro mai putin decat iPhone XS, si cu 400 de euro mai putin decat iPhone XS Max, insa ofera foarte multe dintre aceleasi beneficii, asa ca achizitionarea sa e mai logica pentru multi.

10 Motive pentru care sa NU Cumperi iPhone XS

iPhone XS si iPhone XS Max sunt telefoane foarte bune, nimeni nu poate contesta asta, in special al doilea, pentru ca vine cu un ecran mult mai mare, insa pentru primul e cam greu sa justifici un upgrade de la iPhone X. Asteptam iPhone XS Max inca de anul trecut, si cred ca multi sunt in situatia mea, asa ca acest model va fi extrem de cautat, in timp ce pe primul il vor alege, cel mai probabil, doar cei care n-au facut inca upgrade la iPhone X, dar cam atat.

iPhone XS si iPhone XS Max au in clipul video de mai sus cele 10 motive pentru care sa nu le cumparati, unele dintre ele destul de bune, unele dintre ele stupide, insa fiecare isi motiveaza oricum vrea decizia de a face, sau a nu face ceva.