iPhone XS: Samsung PIERDE EXCLUSIVITATEA de Productie

iPhone XS si iPhone XS Max inseamna o mare pierdere pentru compania Samsung, iata motivul pentru care coreenii au pierdut o exclusivitate majora in 2018.

iPhone XS Samsung EXCLUSIVITATE Productie

iPhone XS si iPhone XS Max sunt noile modele de smartphone-uri ale companiei Apple, ele fiind prezentate in mod oficial miercuri, si lansate astazi pentru precomanda, vanzarile urmand a incepe in cursul zilei de 21 septembrie. Samsung este in momentul de fata producatorul exclusiv al ecranelor OLED care vor fi folosite in seria iPhone XS, dar asta se va schimba in cursul acestui an, sau la inceputul anului viitor multumita celor de la LG Display.

iPhone XS urmeaza sa aiba ecranele OLED fabricate si de catre cei de la LG Display, conform unor informatii aparute in cursul acestei zile direct din Asia, coreenii reusind sa rezolve problemele de productie pentru aceste componente. LG Display ar fi dorit sa fie furnizor de ecrane OLED pentru iPhone XS si iPhone XS Max, insa din cauza unor probleme de productie a fost nevoita sa renunte la planuri, dar rezolvarea lor schimba situatia.

iPhone XS: Samsung PIERDE EXCLUSIVITATEA de Productie

iPhone XS si iPhone XS Max vor avea ecrane OLED produse de catre LG Display, cel mai probabil in urmatoarele luni, dupa ce Apple a certificat ecranele companiei coreene ca fiind suficient de bune pentru telefoanele sale. LG Display furnizeaza ecranul LCD Liquid Retina al iPhone XR, si este partener foarte vechi al Apple pentru ecrane LCD, iar cu seria iPhone XS ar urma sa faca trecerea si spre productia de ecrane OLED pentru cei din Cupertino.

“LG Display has been selected as a secondary supplier of flexible OLED panels for Apple’s iPhones. LGD’s sixth-generation flexible OLED panels recently passed a series of Apple’s quality tests. In addition, the display company is preparing to begin mass-production of OLED panels at two manufacturing lines of its E6 plant, which have been operational only for a test run until recently.”

iPhone XS si iPhone XS Max vor avea ecrane OLED de la LG Display intr-o cantitate foarte limitata, iar asta pentru ca deocamdata coreenii pot produce doar cateva milioane de unitati pe luna, cu mult sub cererea Apple. Samsung pierde dotusi exclusivitatea in ceea ce priveste productia de ecrane OLED pentru seria iPhone XS, iar de aici are de castigat Apple, deoarece poate forta o reducere a costurilor acestei componente, foarte scumpa, de altfel.