WhatsApp: EXCLUSIV, va LANSA DARK MODE pe iPhone si Android

WhatsApp va lansa un dark mode pentru iPhone si Android, iar aici gasesti primele informatii pentru cea mai asteptata functie de catre toti utilizatorii aplicatiei.

whatsapp dark mode iphone android

WhatsApp va lansa un dark mode pentru iPhone si Android, informatia fiind confirmata in exclusivitate de catre una dintre persoanele care urmareste cel mai atent toate modificarile care sunt facute pentru platforma de mesagerie. WhatsApp este cea mai mare platforma de mesagerie de pe planeta, aplicatia detinuta de catre Facebook avand peste 1.5 miliarde de utilizatori la nivel global, iar toti vor avea acest dark mode pe iPhone si Android.

WhatsApp are ceruta aceasta functionalitate de mai bine de un an de zile de catre utilizatorii care folosesc aplicatia de pe iPhone si Android, si iata ca ea este intr-un final implementata si testata. Noul dark mode pentru WhatsApp a fost descoperit prin analizarea codului sursa al aplicatiei beta pentru Android, insa deocamdata totul pare sa fie intr-un stadiu incipient al procesului de dezvoltare, deci probabil nu va fi gata chiar atat de curand.

WhatsApp pare sa pregateasca un dark mode care sa fie foarte “prietenos” cu ecranele OLED ale telefoanelor Android, si ale seriilor iPhone X si iPhone XS, deci toata lumea se va putea bucura de aceasta schimbare uriasa. Un dark mode pentru WhatsApp ar fi un vis implinit pentru foarte multe persoane care s-au saturat sa foloseasca interfata foarte luminoasa chiar si cand nu au foarte multa lumina in jurul ochilor, si totul poate fi foarte deranjant.

WhatsApp: EXCLUSIV, va LANSA DARK MODE pe iPhone si Android

WhatsApp poate avea in momentul de fata implementat un dark mode in Android doar prin utilizarea unor aplicatii dubioase, sau a unor teme terte, care nu pot fi verificate ca nu contin malware. Foarte multi utilizatori au avut telefoanele infectate din cauza acestor aplicatii si teme care promiteau sa ofere dark mode in aplicatia WhatsApp, insa in realitate erau gandite pentru a infecta telefoanele si a le punela dispozitia persoanelor de rea credinta.

WhatsApp nu poate avea integrat un dark mode pentru iPhone in momentul de fata deoarece nu exista absolut nimic fara jailbreak care sa permita modificarea interfetei aplicatiei de catre utilizatori. Cei de la WhatsApp vor rezolva problema prin integrarea acestui dark mode oficial in interfata aplicatiei, iar primele imagini preluate din versiunile beta ale aplicatiilor pentru iPhone si Android ne vor arata in avans ce urmeaza sa primim de la companie.

WhatsApp ar putea avea acest dark mode disponibil pentru WhatsApp si Android abia peste cateva luni din acest punct, iar asta pentru ca procesul de dezvoltare al unei asemenea functionalitati este foarte dificil. Va voi tine la curent cu toate informatiile referitoare la dezvoltarea acestui dark mode pentru WhatsApp pe masura ce detaliile vor fi disponibile, asa ca nu uitati sa urmariti iDevice.ro pentru a afla toate detaliile majore.