Nokia 9: PRIMA IMAGINE cu Ecranul Telefonului

Nokia 9 are astazi prezentata o prima imagine cu noul ecran al telefonului, iata ce pregateste compania HMD Global pentru clientii care urmeaza sa il cumpere.

nokia 9 imagine ecran

Nokia 9 are astazi prezentata o prima imagine cu noul ecran care urmeaza sa fie folosit pentru telefon de catre compania HMD Global, ea fiind publicata la aproape doua saptamani dupa cele cu noua camera. Nokia 9 are publicata astazi o imagine in care vedem doar panoul frontal al telefonului si ecranul care este montat sub el, in partea superioara a acestuia fiind o margine destul de subtire, in care este integrata o camera frontala.

Nokia 9 are langa acea camera frontala si branding-ul Nokia, care are menirea de a le da de inteles oamenilor ca telefonul vine intr-adevar de la cei care au preluat compania de la finlandezi, desi entitatea este separata si se numeste HMD Global. Din pacate imaginea aceasta cu noul ecran Nokia 9 nu ofera si detalii cu privire la diagonala acestuia, insa din ceea ce se vede, s-ar parea ca vorbim despre o componenta care are diagonala de cel putin 6 inch.

Nokia 9: PRIMA IMAGINE cu Ecranul Telefonului

nokia 9 imagine ecran 1

Nokia 9 este asteptat de catre foarte multa lume in principal multumita faptului ca va avea o camera in care sunt inclusi nu mai putin de 5 senzori de imagine, o adevarata premiera pentru lumea smartphone. Separat de asta, pentru Nokia 9 este asteptata integrarea unui cititor de amprente in ecran, iar aici ar cam trebui sa se opreasca noutatile uimitoare, deoarece telefonul nu va avea o camera frontala 3D, nici noul chip Qualcomm Snapdragon 855.

Nokia 9 este certificat deja pentru vanzare de catre cei de la HMD Global in China, inca de prin luna mai, dar deocamdata nu s-a aratat vreun interes vis-a-vis de punerea in vanzare a telefonului, desi asta se poate schimba rapid. Intre timp, ramane de vazut ce alte noutati importante vom mai afla cu privire la Nokia 9 si noutatile pe care le va aduce, sansele ca telefonul sa fie lansat in aceasta toamna fiind destul de mari.