Google Chrome: Noua Functie GROZAVA pe Android si Mac

Google Chrome are implementata aceasta noua functie grozava pentru Android is Mac, iar dupa instalarea actualizarii vei dori sa o folosesti cat mai repede.

Google Chrome Functie Android Mac

Google Chrome este in continua schimbare, iar asta inseamna ca functii noi sunt implementate in mod constant, deci astazi vorbim despre o schimbare foarte utila care este oferita pentru Android si Mac. Mai exact, Google Chrome pentru Android si Mac urmeaza sa le ofere utilizatorilor posibilitatea de a folosi cititoarele de amprente pentru a isi confirma identitatea pentru diverse website-uri care au integrat un API special ce pana acum nu avea suport in acest browser.

Google Chrome are aceasta modificare implementata in versiunea 70, care este testata in momentul de fata in versiune beta, ea urmand a fi lansata cel mai probabil undeva prin luna octombrie pentru utilizatori. Google Chrome va permite folosirea cititoarelor de amprente din Android si Mac pentru autentificare in 2 pasi in cadrul website-urilor care necesita autentificare de acest gen, dar in functie de website-ul care face implementarea, functionalitatea poate fi extinsa in browser.

Google Chrome: Noua Functie GROZAVA pe Android si Mac

Google Chrome Functie Android Mac 1

Google Chrome simplifica practic viata utilizatorilor care vor trebui doar sa-si scaneze degetul in loc sa mai introduca parole, sau alte coduri, atunci cand se autentifica in diverse website-uri de pe internet. Google Chrome nu are doar aceasta functionalitate integrata, ci si altele, una importanta aducand standardul Web Bluetooth pentru Windows 10, aceasta functionalitate permitand comunicarea cu diverse dispozitive Bluetooth din preajma utilizatorilor, asa ca experienta este mult imbunatatita.

Google Chrome are deasemenea implementat si un nou API care le va permite utilizatorilor sa identifice fete, coduri de bare, texte din imagini, si coduri QR folosind browserul si camerele din calculatoare si smartphone-uri. Toate aceste functii noi pentru Google Chrome sunt deocamdata doar in proces de testare in cadrul companiei Google, asa ca nu este deocamdata clar cand urmeaza sa fie ele oferite pentru utilizatorii din lumea intreaga, dar cel mai probabil le vom avea prin octombrie.