Apple Explica TOATE NOUTATILE iPhone XS in 1 Minut

iPhone XS are prezentate de catre compania Apple toate noutatile in doar 1 minut, iata ce noutati importante promoveaza cei din Cupertino pentru noi.

iphone xs noutati apple

iPhone XS si iPhone XS Max au explicate toate noutatile importante in doar 1 minut de catre compania Apple, americanii publicand noaptea trecuta clipul video de mai jos. Vorbim despre o reclama pentru iPhone XS si iPhone XS Max, cei de la Apple incercand sa le arate oamenilor toate motivele importante in baza carora ar trebui sa cumpere telefoanele.

iPhone XS si iPhone XS Max au avut parte de o serie de clipuri video de prezentare publicate chiar in ziua de 12 septembrie, insa Apple a crezut ca e nevoie de ceva suplimentar. Aceasta reclama ar putea fi rulata la televiziunile americane, si cele din alte zone de pe glob, ea prezentand tot ceea ce este esential in legatura cu iPhone XS si iPhone XS Max.

Apple Explica TOATE NOUTATILE iPhone XS in 1 Minut

iPhone XS si iPhone XS Max au prezentate in acest clip video de catre compania Apple urmatoarele caracteristici importante care le diferentiaza fata de iPhone X, si seriile anterioare :

  1. Cel mai mare ecran implementat intr-un iPhone;
  2. Sticla mult mai rezistenta pentru ecran si carcasa;
  3. Certificare IP68 pentru rezistenta la apa si praf;
  4. Disponibilitate in culoare galbena;
  5. Face ID mai avansat;
  6. Camera duala cu inteligenta artificiala;
  7. Controlul adancimii efectului bokeh pentru poze;
  8. Cea mai buna calitate pentru inregistrari video;
  9. Cel mai puternic si mai inteligent pocesor pentru iPhone;
  10. Incarcare wireless mai rapida;
  11. Conectivitate Gigabit 4G/LTE;
  12. Sunet stereo mai puternic.

Sunt suficiente toate aceste noutati pentru a plati 1000 de dolari pe un iPhone XS ? Daca ai un iPhone X, cu siguranta nu, daca ai un iPhone 8, e foarte discutabil, dar de la modelele mai vechi, merita un upgrade.