iPhone XS UMILESTE Telefoanele Android in Performante

iPhone XS apare astazi intr-un test de performante AnTuTu si iata cat de mare este diferenta intre telefonul Apple si cel mai puternic telefon Android actual.

iPhone XS UMILESTE Telefoane Android Performante

iPhone XS, sau poate iPhone XS Max, umileste telefoanele Android intr-un prim test de performante facut folosind aplicatia de benchmarking AnTuTu, scorul obtinut de catre telefon fiind absolut uimitor. Imaginea de mai jos ne arata ca iPhone XS obtine un scor de 363525 puncte intr-un test facut in aplicatia AnTuTu, cu mult peste orice altceva obtinut de catre vreun telefon Android lansat pana in momentul de fata pe piata, rezultatul fiind uimitor.

iPhone XS intrece cu 53.000 de puncte cel mai performant telefon Android care a fost testat pana acum folosind AnTuTU, diferenta in performante fiind de 20% intre telefonul Apple si Xiaomi Mi Black Shark. Asta arata ca testele de performante facute pentru iPhone XS pana acum cu Geekbench ar putea prezenta o versiune trunchiata a adevarului, pentru ca AnTuTU spune o cu totul alta “poveste”, sau poate ca memoria RAM suplimentara e cea care aduce sporul in performante.

iPhone XS UMILESTE Telefoanele Android in Performante

iPhone XS UMILESTE Telefoane Android Performante 1

iPhone XS are un scor mai bun pentru placa video decat pentru procesor, aceasta componenta fiind anuntata de catre unii ca fiind una extrem de puternica, iar acest benchmark confirma fara dubiu acest lucru. Cei de la Apple au anuntat ca sporul in performante pentru noul chip A12 Bionic din iPhone XS va fi minor in comparatie cu cel A11, insa AnTuTu ne arata ca, per total, exista un spor de performante de 20% fata de generatia anterioara.

iPhone XS UMILESTE Telefoane Android Performante 2

iPhone XS pare sa fi fost gandit de catre compania Apple pentru a fi intr-adevar cel mai performant model de smartphone lansat pana in momentul de fata pe piata, in teste el neavand deocamdata vreun egal. Desigur ca aceasta situatie este temporara, insa pana anul viitor e foarte posibil ca iPhone XS si iPhone XS Max sa ramana cele mai performante modele de smartphone-uri existente pe piata, ceva ce va ajuta enorm Apple in materie de vanzari.