Apple Watch 4 are Cerere foarte MARE in Randul Fanilor

Apple Watch 4 inregistreaza cerere foarte mare in randul fanilor Apple din intreaga lume, precomenzile initiale fiind cu mult peste asteptarile tuturor.

Apple Watch 4 Cerere MARE

Apple Watch 4 are parte de un succes neasteptat de mare in randul fanilor companiei Apple multumita tuturor inovatiilor pe care americanii le-au intregrat in noul lor smartwatch. Inca din ziua deschiderii precomenzilor s-a vazut foarte clar ca oamenii cumpara Apple Watch 4 in cantitati foarte mari, stocul initial disparand in doar cateva minute.

Acum, un reputat analist american sustine ca vanzarile Apple Watch 4 au fost chiar mai bune decat se asteptau majoritatea analistilor, multumita noilor inovatii din ceas. Noile functii pentru monitorizarea inimii, descperirea bolilor de inima, si efectuarea de electrocadiograme sunt in centrul atentiei, iar pentru asta Apple Watch 4 este foarte cautat.

Apple Watch 4 are Cerere foarte MARE in Randul Fanilor

Apple Watch 4 este vandut de catre compania Apple cu doua noi ecrane care au diagonala mai mare, dar si cu o noua carcasa din ceramica , bateria fiind deasemenea mai mare. Desi toate acestea par schimbari mici, iata ca Apple Watch 4 a convins foarte multa lume sa-l cumpere, iar precomenzile de pana acum arata interesul foarte mare pentru noul smartwatch.

„Kuo says Apple Watch Series 4 pre-orders have been „better than expected,” as a result of new innovative functions, such as electrocardiogram support. He predicts Apple Watch shipments will reach 18 million units in 2018, with the Series 4 lineup accounting for 50 to 55 percent of those orders.”

Apple Watch 4 face parte dintr-o categorie de produse care se vinde extrem de bine, cea mai populara din cadrul ofertei companiei Apple, iar asta nu se va schimba prea curand. Apple Watch 4 nu va putea face electrocardiograme chiar din ziua lansarii, insa cei de la Apple vor lansa rapid functionalitatea, si o vor extinde inclusiv in alte zone separat de SUA.

Articolul precedentORA DE LANSARE a iOS 12 in ROMANIA pe iPhone si iPad
Articolul următorSamsung GALAXY Note 9: PRIMA Unitate ce a LUAT FOC
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.