ORA DE LANSARE a iOS 12 in ROMANIA pe iPhone si iPad

iOS 12 are ora de lansare in Romania pentru iPhone si iPad dezvaluita in acest articol, si poti si cand vei putea face instalarea noii versiuni a sistemului de operare.

ios 12 ora lansare romania

iOS 12 are ora de lansare in Romania programata pentru ziua de astazi, 17 septembrie, compania Apple anuntand ca noua versiune a sistemului sau de operare pentru iPhone, iPad, si iPod Touch va fi pusa in distributie in urmatoarele ore. Cei de la Apple au anunta initial iOS 12 in cursul zilei de 4 iunie, in cadrul WWDC 2018, iar pana in prezent au testat actualizarea in 12 versiuni beta in speranta ca vor rezolva toate problemele descoperite de utilizatori.

iOS 12 a fost lansat in versiune GM saptamana trecuta de catre compania Apple, astfel ca ora de lansare pentru iPhone si iPad ar trebui sa ne aduca o versiune stabila si optimizata pentru a fi instalata imediat pe iPhone si iPad. Cei de la Apple incearca in mod constant sa ofere doar cea mai buna experienta de utilizare pentru iDevice-uri, iar cu iOS 12 lucrurile n-ar trebui sa fie diferite, asa ca asteptam o versiune care sa functioneze aproape perfect.

iOS 12 nu are ora de lansare, pentru iPhone si iPad, anuntata oficial de catre compania Apple, asa cum s-a intamplat in fiecare an, insa in baza a ceea ce am vazut in anii trecuti, ne putem face o idee cu privire la ea. Anul trecut ora de lansare stabilita de catre compania Apple pentru iOS 11 a fost 20:00, ora Romaniei, astfel ca pentru anul 2018 ne astepta ca iOS 12 sa fie lansat la ora 20:00 in Romania, desi ora in sine nu este 100% sigura.

ORA DE LANSARE a iOS 12 in ROMANIA pe iPhone si iPad

iOS 12 ar trebui sa fie lansat la ora 20:00, ora Romaniei, insa s-a mai intamplat in trecut ca Apple sa lanseze actualizari si la ora 18:00, asa ca trebuie sa aveti ambele ore in vedere pentru ziua de 17 septembrie. Daca ar fi sa ma intrebati, as spune ca ora 20:00 este cea mai sigura pentru lansarea iOS 12, iar asta pentru ca Apple isi actualizeaza ami tot timpul sistemele de operare la acea ora, deci probabil nu isi va schimba strategia anul acesta.

iOS 12 ar putea avea ora de lansare stabilita ca ora 20:00, insa la inceput, cand toata lumea va dori sa faca instalarea, va fi foarte dificil sa obtineti download-ul sistemului de operare pentru iPhone si iPad. In aceasta idee, daca veti dori sa instalati iOS 12 in aceasta seara pentru iPhone si iPad, va recomand sa aveti si rabdare, pentru a fi siguri ca faceti totul cum trebuie, instalarea in sine putand dura si cateva zeci de minute din cauza dificultatilor privind descarcarea.

iOS 12 este asteptat de sute de milioane de oameni de pe intreaga planeta, compania Apple incercand sa le ofere doar cea mai buna experienta de utilizare, inclusiv in ceea ce priveste procesul de instalare. Pe parcursul zilei voi reveni cu alte informatii privitoare la lansarea iOS 12, inclusiv ce trebuie sa stiti, si ce trebuie sa faceti, asa ca nu plecati prea departe, pentru ca vor fi noi informatii interesante disponibile pentru voi.