Samsung GALAXY Note 9: PRIMA Unitate ce a LUAT FOC

Samsung GALAXY Note 9 are raportata prima unitate care a luat foc in mod spontan, iata situatia dramatica prin care a trecut un client al companiei Samsung.

Samsung GALAXY Note 9 unitate foc

Samsung GALAXY Note 9 are parte de prima raportare a unei unitati care a luat foc in timpul utilizarii, informatia venind de la o femeie din SUA, care se pare ca s-a trezit cu telefonul in flacari in timp ce era plasat in poseta. Aceasta este prima raportare a unei unitati a Samsung GALAXY Note 9 care a luat foc, pana acum vanzarile decurgand fara probleme pentruc ei de la Samsung, telefonul fiind lansat de peste 3 saptamani in multe tari.

Samsung GALAXY Note 9 a fost creat de catre Samsung cu baterii sigure, conform companiei, insa femeia din SUA sustine, conform unui ziar american, ca telefonul a inceput sa se incalzeasca extrem de tare dupa ce a incetat sa-l mai foloseasca, dupa care a inceput sa scoata fum. Desigur ca s-au auzit si sunetele tipice ale unei baterii perforate, iar cand a incercat sa scoata telefonul Samsung GALAXY Note 9 din poseta, femeia s-a ales cu arsuri pe degetele cu care l-a prins.

Samsung GALAXY Note 9 a generat si foarte mult fum inainte de a lua foc, femeia aflandu-se in acel moment intr-un lift, si desigur ca s-a speriat serios doarece a fost inconjurata de fum. Telefonul Samsung GALAXY Note 9 a fost “linistit” dupa ce a fost aruncat intr-o galeata cu apa de catre unul dintre barbatii din preajma liftului din cladirea in care se afla femeia, iar asa s-a oprit incidentul care ridica semne de intrebare privind siguranta telefoanelor.

Samsung GALAXY Note 9: PRIMA Unitate ce a LUAT FOC

Samsung GALAXY Note 9 este considerat de catre compania Samsung ca fiind extrem de sigur, iar compania americana sustine acum ca va investiga acest caz pentru a vedea care este sursa problemei. Este totusi destul de clar faptul ca vorbim despre o baterie defecta folosita in acel Samsung GALAXY Note 9, telefonul fiind nou, deci e destul de clar ca nu avea ce altceva sa genereze focul, asa ca ramane de vazut ce va descoperi investigatia.

Samsung GALAXY Note 9 le aduce celor de la Samsung si primul proces, initiat de catre femeia care a avut telefonul afectat in acest incident, ea depunand deja o cerere de chemare in judecata la o instanta din SUA. Ea sustine ca Samsung ar fi trebuit sa stie ca telefoanele Samsung GALAXY Note 9 nu sunt sigure pentru clienti, insa ramane de vazut la ce concluzie vor ajunge coreenii, si daca o vor dezvalui public, sau daca vor spune adevarul vreodata.

“Samsung’s highly touted and supposedly fireproof Galaxy Note 9 cellphone spontaneously combusted inside a Long Island woman’s purse. … Chung was in the elevator of a Bayside building when her brand new phone “became extremely hot,”. She stopped using the phone and put it in her bag. Suddenly, “she heard a whistling and screeching sound, and she noticed thick smoke” pouring from her purse. Chung put the bag on the elevator floor and tried to empty it, burning her fingers as she grabbed the smoking Samsung.”

Samsung GALAXY Note 9 ne readuce, prin acest incident, in minte problemele Samsung GALAXY Note 7, care explodau in stanga si in dreapta din cauza bateriilor inghesuite in carcasa de catre coreeni. Atunci a fost nevoie de 6 luni pentru ca Samsung sa explice ce s-a intamplat, iar acum daca nu vor mai exista cazuri similare cu telefoane Samsung GALAXY Note 9 care iau foc, atunci e destul de clar ca totul a fost doar un incident izolat si nimic mai mult.