Huawei: ANUNT DEZAMAGITOR privind Telefonul foarte Anticipat

Huawei are parte de un anunt dezamagitor privind un telefon care este asteptat de catre foarte multe persoane, iata ce probleme serioase are compania chinezeasca.

huawei anunt telefon pliabil

Huawei urmeaza sa faca in perioada urmatoare un anunt dezamagitor privind un telefon asteptat de catre foarte multi dintre fani, iar asta din cauza faptului ca partenerii sai nu-i pot indeplini cerintele de productie. Mai exact, Huawei anuntase ca va prezenta, cel putin, un telefon pliabil in toamna acestui an, poate chiar in octombrie, insa se pare ca in realitate planurile sale ar urma sa fie serios modificate din cauza chinezilor de la BOE.

Huawei se baza pe cei de la BOE pentru a-i produce ecranele flexibile necesare pentru a-si lansa telfeonul pliabil, insa din pacate aceasta companie nu poate fabrica asemenea componente la standardele de calitate impuse de catre coreeni. BOE avea prototipuri pregatite inclusiv pentru compania Apple, insa cerintele americanilor sunt si mai stricte, asa ca BOE a decis sa renunte deocamdata la productia de ecrane OLED flexibile, iar Huawei are cel mai mult de suferit.

Huawei: ANUNT DEZAMAGITOR privind Telefonul foarte Anticipat

Huawei ar putea cumpara ecrane OLED flexibile de la Samsung, care vrea sa lanseze Samsung GALAXY X anul acesta, sau la inceputul anului viitor, dar nu va dori sa le ingroase conturile competitorilor directi. Cei de la Samsung au trimis prototipuri de ecrane catre chinezii de la Xiaomi si Oppo pentru testare, evitand sa le ofere celor de la Huawei ceva, iar asta sugereaza faptul ca o colaborare intre cele doua companii pentru lansarea de telefoane flexibile este imposibila.

“One year after BOE announced that it had begun operating the 6th generation flexible OLED plant ‘B7’ in May last year, it has not yet achieved a remarkable supply performance in the world market. Huawei has secured some Chinese smartphone makers as its customers, but it is not enough to meet global standards in terms of quantity and quality.”

Huawei nu prea are solutii in afara Samsung, deoarece nu exista alte companii care sa produca ecrane OLED in cantitati industriale, asa ca pana cand BOE isi va rezolva problemele, ramane fara vreo solutie. Huawei nuv a putea lansa un telefon pliabil prea curand, asa ca va vedea ce va face Samsung cu telefonul sau, si poate ca atunci cand va decide sa-si lanseze produsul, va oferi ceva superior in comparatie cu urmeaza sa anunte coreenii.