Huawei: NOU Telefon cu Ecran GIGANT, Baterie URIASA

Huawei are certificat oficial pentru vanzare acest nou telefon care va fi lansat cu un ecran gigant si o baterie uriasa, compania chinezeasca avand o surpriza uriasa pregatita.

Huawei Telefon Ecran Baterie

Huawei are certificate oficial pentru vanzare doua noi modele de telefoane care vin cu ecrane uriase si o serie de functii surprinzatoare, compania chinezeasca reusind sa obtina certificarea pentruele chiar in China. Vorbim despre noi modele de telefoane pe care Huawei le-a creat cu ecrane care au diagonala de peste 7 inch, desi au o rezolutie de doar 2244 x 1080 pixeli, ele fiind similare cu Honor 8X Max, un model vandut de catre brand-ul mai ieftin al chinezilor.

Huawei urmeaza sa foloseasca totusi un nou tip de procesor, superior celui din Honor 8X Max, care este un Qualcomm Snapdragon 636 si functioneaza la 1.8 GHz, cel nou functionand la 1.95 GHz. Pe de alta parte, cei de la Huawei vor include o baterie de 4900 mAh in acest nou telefon, ea fiind necesara pentru un ecran atat de mare, el avand nevoie de foarte multa energie pentru a functiona, chiar daca va fi LCD, si nu OLED, care consuma si mai mult curent.

Huawei: NOU Telefon cu Ecran GIGANT, Baterie URIASA

Huawei Telefon Ecran Baterie 1

Huawei vrea deasemenea sa monteze si o camera duala in acest telefon, ea avand un senzor de imagine de 16 megapixeli si un al doilea de 2 megapixeli, o camera frontala de 8 megapixeli permiatnd inregistrarea de selfie-uri decente. Huawei vrea deasemenea sa integreze un cititor de amprente in carcasa acestui smartphone, ea fiind fabricata din piele, nu din sticla, sau alt material, deci vorbim despre un telefon “special” din multe puncte de vedere.

Huawei Telefon Ecran Baterie 2

Huawei intentioneaza sa ofere Android 8.1 si doar 4 GB de memorie RAM, cu 64 GB si 128 GB spatiu de stocare, telefonul parand sa fie gandit pentru segmentul mediu de pret, in ciuda ecranului urias. Ecranul foarte mare pregatit de catre Huawei pentru acest telefon poate genera ideea ca ar fi de fapt vorba despre o tableta, insa in realitate vorbim despre un smartphone foarte mare, care nu se doreste a fi premium, ci o alternativa ieftina, probaibl doar pentru China.