Prima Pagina iOS 12 iOS 12 Download pentru iPhone, iPad si iPod Touch

iOS 12 Download pentru iPhone, iPad si iPod Touch

iOS 12 download pentru iPhone, iPad si iPod Touch este disponibil chiar in acest moment pentru toti utilizatorii IDevice-urilor companiei Apple, iata de unde.

0

ios 12 download

iOS 12 download pentru iPhone, iPad, si iPod Touch este disponibil chiar in acest moment, compania Apple oferind actualizarea pentrut toate terminalele care pot rula sistemul de operare. Desi v-am spus ca cea mai simpla metoda de a instala iOS 12 este prin sistemul Software Update, Actualizare Software, daca vreti sa folositi iTunes, trebuie sa faceti download pentru ipsw-uri.

iOS 12 are acum ipsw-urile publicate de catre compania Apple pentru download pe iPhone, iPad, si iPod Touch, iar ele sunt utile exclusiv pentru iTunes, si nimic mai mult. Fara aceste ipsw-uri nu veti putea instala iOS 12 pe iPhone, iPad, si iPod Touch, asa ca eliberati-va spatiu in calculatoare, si descarcati ipsw-urile, daca vreti sa folositi iTunes.

iOS 12 Download pentru iPhone, iPad si iPod Touch

iOS 12 download pentru iPhone, iPad, si iPod Touch in format ipsw este disponibil folosind link-urile pe care le aveti listate mai jos :

Articolul anterioriOS 12 a fost LANSAT pentru iPhone si iPad
Urmatorul articoliPhone XS: Primele POZE Confirma Calitatea UIMITOARE a Camerei
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.