WhatsApp: Functia DORITA de TOTI e Urmatoarea Noutate Majora

WhatsApp are dezvaluita lansarea unei functii pe care toata lumea o astepta de ceva vreme, iar aceasta este urmatoarea noutate importanta pentru aplicatie.

WhatsApp Functia DORITA TOTI

WhatsApp va avea o noua functie dorita de catre foarte multa lume, iar aceasta va fi urmatoarea schimbare majora pentru platforma de mesagerie pe care foarte multa lume o foloseste la nivel global. Mai exact, v-am spus zilele trecute ca pentru WhatsApp urmeaza sa fie lansat un Dark Mode de catre compania detinuta de Facebook, el fiind testat in momentul de fata de catre americani, si urmeaza sa fie disponibil pentru iPhone si Android, cand va fi gata.

WhatsApp are cerut acest dark mode de foarte multa vreme de catre extrem de multi utilizatori, si va fi urmatoarea noutate majora pe care americanii o vor oferi, pentru ca altceva nu prea au ce sa mai ofere. WhatsApp a fost actualizata in ultimul an cu o serie de schimbari interesante, insa un dark mode e mult mai util decat optiunea de a face apeluri video ingrup, cea pentru limitarea controlului asupra grupurilor, si alte noutati similare oferite de catre companie.

WhatsApp: Functia DORITA de TOTI e Urmatoarea Noutate Majora

WhatsApp dezvolta de putin timp aceasta functionalitate noua pentru iPhone si Android, primele referinte fiind descoperite chiar saptamana trecuta, dar dezvoltarea functionalitatii va fi cu siguranta accelerata in viitorul apropiat. Dupa aparitia vestii ca WhatsApp va avea un dark mode, extrem de multa lume a devenit interesata in acest proces, iar americanii sunt atenti la tot ce se intampla in legatura cu platforma lor, deci o vor dezvolta mai rapid.

WhatsApp nu are anuntate alte noutati majore pregatite pentru utilizatori in urmatoarea perioada, si imi vine greu sa cred ca ar putea exista ceva care sa genereze mai mult interes decat un dark mode. Pe masura ce aceasta noua functionalitate va fi dezvoltata, va voi tine la curent cu toate noutatile, dar si cu alte informatii importante in legatura cu schimbarile care sunt pregatite pentru platforma WhatsApp de catre compania americana.