Prima Pagina eMAG Ofertele eMAG de care sa Profiti de Revolutia Preturilor

Ofertele eMAG de care sa Profiti de Revolutia Preturilor

eMAG a pornit campania de reduceri Revolutia Preturilor in aceasta dimineata, iar acum poti descoperi cele mai bune oferte care sunt disponibile in magazinul online.

0

emag oferte revolutia preturilor

eMAG a dat dimineata startul campaniei de reduceri Revolutia Preturilor, ea fiind pornita in data de 18 septembrie pentru a se desfasura pana in data de 20 septembrie, zeci de mii de produse avand preturi promotionale ce sunt cu pana la 60% mai mici decat cele standard.

eMAG are listate in aceasta pagina toate promotiile de care ne putem bucura in campania Revolutia Preturilor, iar pana acum cele mai bune reduceri s-au dovedit a fi la televizoare, telefoane mobile, tablete, laptop-uri, smartwatch-uri si bratari de fitness, dar si produsele electronice.

eMAG le ofera ofera romanilor in 18 septembrie telefoane iPhone cu reduceride pana la 1900 de LEI, televizoare cu pana la 20.000 de LEI mai ieftine, frigidere cu preturi mai mici cu pana la 1300 de LEI, laptop-uri la pret redus cu pana la 5000 de LEI, tabletele fiind deasemenea cu pana la 1000 de LEI mai ieftine.

eMAG a publicat in aceasta pagina reducerile, dar ele nu se opresc aici, pentru ca gasiti preturi mai mici cu pana la cateva sute de lei la haine si obiecte de incaltaminte, parfumuri, accesorii, ceasuri, mobila pentru casa si gradina, accesorii auto, aparate DSLR, camere foto compacte, camere video si multe altele.

eMAG prin campania de reduceri Revolutia Preturilor ne ofera un preambul excelent pentru ceea ce va oferi cu ocazia Black Friday, insa pana acolo mai sunt aproape 2 luni, asa ca daca nu aveti rabdare, va recomand sa cumparati acum ceea ce va doriti.

Articolul anterioriOS 12 vs iOS 11.4.1: Test de Performante pe TOATE iPhone-urile
Urmatorul articolVodafone: ANUNT INGRIJORATOR Privind Romania
Pasionat de tehnologie, sport si calatorii. Bun cunoscator al sistemului de operare iOS, iubitor de produse Apple, si specializat in rezolvarea diverselor probleme care sunt raportate de catre cititori. Co-fondator al iDevice.ro din pasiunea pentru terminale mobile, si tehnologie, actual editor sef, si dornic oricand de a avea parte de provocari noi in materie de tehnologie. Bun cunoscator al limbii engleze, si dornic sa descopere cele mai noi "secrete" ale gadget-urilor care ne fac viata de zi cu zi mai buna.