iOS 12 vs iOS 11.4.1: Test de Performante pe TOATE iPhone-urile

iOS 12 si iOS 11.4.1 apare intr-un test de performante care ne arata o prima comparatie pentru toate modelele iPhone care sunt compatibile cu telefoanele Apple.

ios 12 performante ios 11.4.1 iphone

iOS 12 si iOS 11.4.1 sunt comparate intr-un test de performante foarte complex care ne arata in ce fel s-au imbunatatit lucrurile pentru toate modelele de telefoane iPhone care sunt compatibile cu noua versiune a sistemului de operare. Cea mai mare imbunatatire care este resimtita de catre utilizatori vine pentru incarcarea iOS 12 in comparatie cu iOS 11.4.1, compania Apple reusind sa aduca imbunatatiri radicale din acest punct de vedere.

iOS 12 are promise si imbunatatiri serioase pentru deschiderea aplicatiilor, sau a meniurilor pentru partajarea de informatii, insa doar in cazul meniurilor exista ceva sesizabil ca imbunatatire. In rest, iOS 12 poate genera impresia ca este mai rapid decat iOS 11.4.1, insa in realitate ambele sisteme de operare sunt cam la egalitate, dar si aceasta este o veste buna, pentru ca in general performantele se inrautateau dupa asemenea actualizari.

iOS 12 vs iOS 11.4.1: Test de Performante pe TOATE iPhone-urile

iOS 12 este usor mai rapid in ceea ce priveste deblocarea faciala cu Face ID, dar si cu Touch ID, compania Apple reusind sa aduca o imbunatatire substantiala pentru aceasta functionalitate cand vine vorba despre acces la telefoane. Problema este ca performantele nu sunt consistente pe vechile modele ale iPhone care pot rula iOS 12, deci aici performantele in comparatie cu iOS 11.4.1 nu vor fi totdeauna chiar cele mai bune, din pacate, dar desigur ca asa ceva era de asteptat, in final.

iOS 12 este o imbunatatire fata de iOS 11.4.1 si in ceea ce priveste administrarea memoriei RAM in fundal, compania Apple reusind sa rezolve intr-o anumita masura problema performantelor cu aplicatiile care nu stau deschise in fundal. Utilizand iOS 12 de mai bine de 3 luni, pot spune ca sistemul de operare s-a imbunatatit destul de mult in comparatie cu iOS 11.4.1 in special in ceea ce priveste stabilitatea, problemele fiind surprinzator de putine in versiunea beta, iar autonomia este mult mai buna, pentru mine.